30 Temmuz 2010 Cuma

RABOTNICKI 0-2 LIVERPOOL (EL)













Maçtan önce Hodgson 10 oyuncum yok, zor durum bizim için falan diyordu ama, Ntvspor’un da dediği gibi rakip takım taraftarları bile inanmıyordu kazanacaklarına..

Kesik kesik izleyebildim maçı, buna rağmen Amoo ve Spearing bence oynayabilecek kıvama gelmişler.. Özellikle Spearing İngiliz tarzı orta sahanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi bize Lucas gibi aman bana gelmesin/aman benden hemen gitsin şu top demek yerine sürekli sağa sola giderek boş alanlar açıyor kendine ve isabetli paslar atıyordu..

Amoo ise akıcı top sürüyor gördüğüm kadarıyla çabuk bir oyuncu da, ikisi de bence bu sezon en az 10 maç oynamalılar.

Jovanovic bence topla çok oynadı ayağına her top geldiğinde, EPL’de bu fırsatları bulamayacaktır. Bir an önce adepte olmalı hızlı ve paslı oyuna..

Ngog aslan kesildi Makedon takımına karşı ve gollerinin ikisi de güzeldi..

Son olarak kardeşim Aqua o saç modeli ne öyle 12 yaşında çocuklar gibi :D

RABOTNICKI: Martin Bogatinov, Egzon Belica, Vladimir Sekulovski (Emir Adem, 44), Gorance Dimovski, Lopes Alcantara Fernando,Vladimir Tunevski (Filip Petkovski, 78), Jose Ze Carlos (Gjorgi Mojsov, 57), Goce Todorovski, da Silva Fabio, Oliveira Wandeir, Nikola Gligorov

LIVERPOOL: Diego Cavalieri, Martin Skrtel, Martin Kelly, Sotirios Kyrgiakos, Daniel Agger (Stephen Darby, 72), Lucas Leiva, Alberto Aquilani (Lauri Dalla Valle, 83), David Amoo (Nathan Eccleston, 84), Milan Jovanovic, David N'Gog, Jay Spearing

GOLLER: N’Gog 17, 59

Hiç yorum yok: