12 Temmuz 2010 Pazartesi

PALERMO'DAN LUCAS AÇIKLAMASI















Palermo Sportif Direktörü Walter Sabatini, Liverpool'a lucas için bir teklif yaptıklarını doğrulamış. "Evet Liverpool'a bir teklif yaptık ama bu 6M € değil, bu çok fazla"

Kıymetli Liverpoolseverlerden özür dileyerek ÇÜŞŞŞ diyorum. 2. ligden bir futbolcu alsan 2-4 M isteniyorken Lucas'a 6M çok fazlaymış. :D

Liverpool söylenene göre 8M £ dan daha aşağı bir teklifi kabul etmeyecekmiş.

3 yorum:

Fowler-9 dedi ki...

çok fazla demiş çünkü cavani+pastore+2M € vermeyi düşünüyolarmış =p geyik bi yana palermo cidden akıllı mı sanıyor kendini yoksa bu bi şaka mı? transfer piyasasından haberleri yok sanırım.her ne kadar sevmesem ve beğenmesem de figueroa'nın bile 7 ettiği yerde lucas en az 8M € eder.daha yavaş oynanan serie a da veya la liga da gayet de iş yapar diye düşünüyorum.hadi ordan derler adama.

bu arada birkaç yeni isim geçiyo transferde.ilk isim standart liege'in belçikalı kaptanı steven defour.88'li ve çok yetenekli olsa da gereksiz görüyorum (fergie de ilgileniyormuş).birinci sebebim yine ireland,banega yani xabi gibi pasör,oyun kurucu.gerrard ve aquliani varken hiç gerek yok (aqua'dan çok umutluyum cidden),ikinci sebebimse sakatlığa yatkınlığı.(bu konuda da aqua'dan çok umutluyum =P) standart liege'in kaptanını uygun bir fiyata bırakmayacağını da düşünürsek zaten kısıtlı olan paramızı defour'a harcamak bence çok saçma olur.masch giderse yerinde oynayacak adam yok, bize acil biçerdöver dmc lazım =)

ikinci isim ise marsilya'nın nijeryalı sol beki taye taiwo.işte transfer budur.seneye sözleşmesi bittiği için marsilya çok da abartı olmayan bi fiyata elinden çıkartacaktır kanımca.riise'den beri aradığımız sol bek budur,kesinlikle mevkisinde dünyanın sayılı isimlerinden.85 doğumlu,gayet kalıplı ve yorulmak bilmeyen,sürekli ileri-geri çalışan,sert şutlar atabilen canavar gibi sol bektir.johnson-carra-agger-taiwo geri dörtlüsü dünyanın belki de en iyisi olur.bence çok yerinde,umarım transferi gerçekleşir.

joe cole işi de yattı sanırım,çok fazla haftalık ücret+ilk 11 garantisi istiyormuş,biraz yaş işler =)

şu anda ntvspor'da ispanya şampiyonluğu kutluyor,pepe mikrofonu kaptı şov yapıyor,resmen o sunuyor olayı çok komik =) fabregas'a zorla barça forması giydirdiler =)

Shareef dedi ki...

taiwo'nun adı bikaç haftadır var ama zor bence.. Cole'a ilk 11 garantisi bence birtek biz veririz..

Reina hakikaten süper bende onu izliyorum :D

fizyoterapist dedi ki...

taiwo bence de çok iyi olur insua ile bu işi çok iyi götürürler.savunmamızda böyle diri adamlara ihtiyacımız var.auerlionun defansif yönü çok zayıftı 2. olduğumuz sezon kanat backler yumuşak karnımızdı.