12 Temmuz 2010 Pazartesi

GERRARD 60M £




















R.Madrid Transfer sorumlusu diyeyim ben Ernesto Bronzetti, Liverpool bizden Gerrard için 60M £ istedi. Perez 30 yaşında ki bir futbolcu için bu fiyatın çok fazla olduğunu düşünüyor demiş.

Başta Christian Purslow olmak üzere yönetimde ki bütün Amerikan Uşakları kimseyi satmıcaz derken, taraftar dahil herkesi satılığa çıkarmış..

Eğer bu adi insanlar yarı fiyatına kadar düşmezlerse bu transfer olmaz bu iyi tarafı işin.. Kötü tarafı ise sadece Rafa yada Hodgson değil kim gelirse hem çok yıpranacak hemde bu tür aşağılık ayak oyunlarıyla baş etmeye çalışacak..

Hodgson içimize sinsin yada sinmesin oda geldiğin de bu takımın başına Rafa ile aynı şeyi söyledi Takım bu yaz el değiştirmek zorunda.. Yani hodgsoncığım seninde çok işin var..

3 yorum:

Fowler-9 dedi ki...

Çakal yankee'ler purslow denen bu chelsea'li şerefsizi çok iyi bulmuş, onların sinsi oyunları bu kadar güzel organize edilir.Dediğin gibi bizi de satarlar iki gün sonra,dünyanın en büyük kulübünün düştüğü hale bakın.Bir söylentiye göre de kulüp birkaç ay içinde el değiştirecekmiş, hatta hodgson için bile geçici menajer diyorlar bu durumda.(her ne kadar inanmasam da,ingiltere ciddi şekilde ilgileniyordu,3-5 günlük iş için milli takımı reddetmez kanımca).hicks&george+yeni kankaları purslow'dan kurtulamadan güzel günler zor gözüküyor ama dedikodusu bile heyecan veriyor.ne olacak bakalım sonumuz.sevilmediklerini de biliyorlar,zorlamaya devam ederlerse başlarına iş gelecek bu heriflerin,scouser'ların hayatı liverpool.

flyingdupe dedi ki...

hmm, Gerrard a 30yaşında diye 60m etmez diyen gerizekalıyla karşılaşmak isterdim.
Zidane i aldığında o kaç yaşındaydı Perez efendi?

Shareef dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.