20 Temmuz 2010 Salı

COLE LIVERPOOL'DA



Joe Cole takımımıza katılıp ilk antrenmanına bugün çıkmış. Foto'da görüldüğü üzere bisiklete binmiş, hayırlı olsun...

Liverpoolseverlerin hepsi adamımızı tanıyor az çok şüphe duyulabilecek tek şey bazen çok sakatlanıyor olması fakat sağlıklıyken Chelsea'ye ne kadar katkı yaptığı ortada..

Cole'u forvet arkası heryerde değerlendirebiliriz, sağda, solda, ortada istediğimiz yaratıcılığı takıma katacaktır kesinikle..

İşin zevkli kısımlarından biri de şu ki, adamlara 5-6M £ a Benayoun'u kaktık, onlardan bedelsiz olarak Cole'u aldık.. Harika bir ticaret oldu bu.. :D

Özür: Kıymetli Liverpoolseverlerden özür diliyorum geç girdiğimiz bu post için, şehir dışında olduğumdan... Çok hızlı diye çarşaf çarşaf reklamı yapılan 3g bağlantılardan aldım fakat maalesef neredeyse hiçbiryerde çekmiyor.. Bunları denetleyen doğru düzgün bir kurumda olmadığından insanları kandırmayı para kazanma bellemişler..

8 yorum:

oğuzhan dedi ki...

ben bunu önceki yorumlarda da yazmıştım yok böyle bi alış-veriş adamlara benayounu kakaladık.beleşe de joe cole u aldık. bu kazık transfer tarihine geçer. Bu Chelsea'de de her sene bi İsrailli kontenjanı(Ben Haim,Avram Grant,Benayoun) açılıyor.Bu sene piyango bize vurdu :)
Hodgson ve Joe Cole transferiyle daha adalı olduk.İlk 4'e gene her türlü oynarız bu sene.

Shareef dedi ki...

abramovich yahudi asıllı ya oradan kaynaklanıyor olabilir :D

ilk4 çn bence bir iki transfer lazım.. Insua için ddiklerin üzdü beni ama :D EPL'nin en iyisi değildi ama gelişiyordu bence kadroda hep lazım bir oyuncuydu, taiwo yu mu aldın yedek olur, figueroa yı mı aldın çıkar önünde oynar her zaman güvenebileceğin adamdı..

Şimdi sola kimi alacaklar bu önemli.. remy işi olursa oda harika olur ama.. beklicez.. Şimdi çok iyi bir transfer yaptık sadece önümüzde alınacak solbek ve bir iyi transfer yerimizi belirler..

fizyoterapist dedi ki...

evet remy gerçekten harika olur.(remy=gol yollarında kesin çözüm) allah göstermesin torresin olası bir sakatlığında bu maçta da gol atamıcaz demeyiz.geçen sezonlarda bizim için torres yok gol yok demekti.remy gibi genç gelecek vaat eden bir oyuncunun bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.remynin gelmesinde bir diğer artı da bizim takımla ismi geçen diğer santraforlar hikaye olacaktır (cisse crouch gyan falan filan...)transfer için ayırdıkları o çok yüksek miktardaki!!!! para en azından adam gibi bir oyuncuya harcanacaktır.
dileğim bir mucize olması ve bu transfer sezonunu gelen oyuncular haricinde remy,benega ve de taiwo ile noktalamak olacaktır.tabi maschın intere gittiğini ve de diğer önemli oyuncularımızın takımda kaldığını düşünerek..
joe cole bize gelince açıkçası EPL de şampiyon olmuşuz gibi sevindim :D bizi bu hallere düşüren şerefsizlerin Allah belasını versin!

Man Of The Match dedi ki...

Bentley ve SWP 10m dan daha ucuza gönderileceği söyleniyor city milner ı alınca swp ye ihtiyacı olmayacak bentley de spurs den ayrılmak istiyor babel i şutlayıp bu ikisi gelse nefis olur bence.20m a bitiririrz ikisini.ama tabi birkaç adam satmak gerekicek cole maxi bentley ve swp harika kanat oyuncularımız olur.

flyingdupe dedi ki...

birde rangers dan danny wilson alınmış sanıyorum.eğer doğrysa güzel transfer doğrusu.hem genç,hem yetenekli,hem solak hemde skoç :)

flyingdupe dedi ki...

Cole 10 numarayı çakmış bu arada.

Shareef dedi ki...

internet sorunum devam ediyor wilson Liverpool için rangers dahil birçok takımı geri çevirdi.. banega yı hodgson'a da önermişti scout ekibi 10 numara kadroda en çok cole a yakışır zaten..

Man Of The Match dedi ki...

johnson gelince dossena 2 numarayı ona bırakıp 38 olmuştu jovanovic de 10 u bırakmış 14 ü almış cole a hakikaten 10 yakışıyor.