9 Temmuz 2010 Cuma

MASCH İÇİN 48 SAAT


















Yazılanlara göre Masch, Hodgson’a 48 saat içinde Liverpool’dan başka bir takıma (İnter mi ? Barça mı ?) gideceğinin bilgisini vermiş.

Hodgson izin verecekmiş bu söylentiye göre…

5 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

aladığım kadarıyla 48 saat içinde masch ın gideceği veye kalacağı? gidecekse hangi takıma gitmek istediği netleşecek.değil mi?

Shareef dedi ki...

Evet, fakat Liverpool yönetimi bildirmiş sanıyorum Masch'e satılmayacağını.. Yönetim kimseyi satmıcaz diye birkaç oldu açıklama yapıyor

fizyoterapist dedi ki...

abi bence de kalması çok iyi olur.çünkü şu sıkıntılı dönemde giderse yerini dolduramız imkansız olur hele de başımızda bu danalar varken.maschı gönderdikten sonra ireland veya benegaya yönelirsek bizden astronomik fiyatlar isterler(maschin yerini doldurmak için elimiz mecbur olacak ya) bizde de o fiyatları ödeyecek adam yok.sonuçta lucasa kalacağız.maschin gidişinden gelen para da ortalıkta eriyecek bitecek.sonuçta biz kaybedeğiz.

fizyoterapist dedi ki...

lucas,ngog ve sato az çok demeden satılmalı bence.rafa lucasa 8 verse,ngogu westhama göndersek, satoyu geldiği yere geri versek aşagı yukarı 10 milyon eder.masch gitmediği takdirde irelandı alsak orta sahamız süper olacaktır.

Shareef dedi ki...

Haklısın geçen yıl dossena ve voronin den gelen parayı iç etti şerefsiz patronlar buda aynısı olur..