7 Temmuz 2010 Çarşamba

YENİ DİZAYN

Kıymetli Liverpoolseverler, yaz geldi malum .. Bizde geçikmiş yaz temizliği babında bir boya badana yapalım dedik bloğa ve yeni bir dizayn yaptık..

Eğer hoşunuza gitmediyse lütfen yorum bırakın biraz daha değiştirelim...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

daha farklı bi şeyler denemelisin tamam eskisinden daha değişik ama senden çok daha başarılılarını bekliyoruz

oğuzhan dedi ki...

bence eski dizayn daha iyi gibiydi.arka plan kırmızı olunca kelimlerin derinliği kayboluyor,yaızdan çok arkaya kitleniyor insan.ya da bunların hepsi ben yeni görüntüye alışmadığımdan ama eskisi daha iyi gibiydi :)

Shareef dedi ki...

Tamam o zaman :D bu akşama kadar değiştiricem yine

footballMovement dedi ki...

çokta önemli bir ayrıntı değil aslında tasarım felan..
ben genelde içindekiler ile ilgileniyorum.

Aslında durumum biraz acınası bir halde.. çok az denecek kadar bir ingilizcem olmasına ragmen yinede Hergün ilk olarak ziyaret ettiğim sitelerin içinde 3 tane liverpool ile alakalı site var..
en çok üzüldüğüm nokta ise KOP forumlarında çok güzel muhabbetler dönüyor. bazen mevzuyu çakıyorum ama ileriye gidemiyorum.

demem o ki bu blogla tanışmam daha öncelere dayanır ama yeni yeni yorumlar yapıyorum. Kısa ama öz bir şekilde liverpool haberlerini türkçe olarak en iyi buradan alıyorum. Kendi blogumun içeriğinide sadece Galatasaray ve Liverpool ile alakalı olarak hazırlamak için işe koyulmuştum ama baktım bir yerde tıkanıcam olmadı.. Bu nedenle tasarım sevmiyorum.. Bilgiye açım :d:d bana içerik lazım diyorum.. AYrıca yeni yüz hayırlı olsun.. :o))

Hilmi..

Shareef dedi ki...

Eski dizayn tamamen pc ve blogger bilmemekten ortaya çıkan bir şeydi hatta -şimdi üste koyduğum resim gibi- bu resimleri nasıl koyuyorlar buraya adamlar bilgisayar mühendisi heralde diyordum :D itiraf etmek gerekirse bugün blogger'ı karıştırırken resim koyabileceğimi farkettim :D bütün hikaye bu..

elimden geldiğince haberler vermeye çalışıyorum ama tabi bunların hepsi kendi bakış açımdan olduğundan bana önemli gelenler oluyor bunun için de özür diliyorum kıymetli Liverpoolseverlerden..