15 Temmuz 2010 Perşembe

INSUA GİDİYOR

















5M £ karşılığı Fiorentina'yla anlaşılmış. Amerikalı adi patronlar, söylenene göre Hodgson göreve getirilmeden önce pazarlıklara başlamışlar..

Böylece aslında neden TD nin geç açıklandığı ortaya çıkıyor. Gerrard için R.Madrid ile Insua için Fiorentina ile Allah bilir Torres için Chelsea ve Barça ile de görüşmüşlerdir.

Hangi TD'yi takımın başına getirirsen getir, bu oyuncuların satılmasına izin vermez, onlarda tabi böyle bir engellemeyle karşılaşmamak için TD işini beklettiler.

Bu transfer en geç haftasonu açıklanacakmış. Üzüntüm 2007'de 18 yaşında kulübümüze katılan bu arkadaş 21 yaşına gireli birkaç ay olmasına rağmen Liverpool ile 44 maça çıktı ve neredeyse maç maç üzerine birşeyler koydu mevcut yeteneğinin ... 21 yaşında 5M £ gibi bir piyasası olan çocuğu bırakmak hangi akla hizmettir. Liverpool ondan 2-3 yıl daha yararlanıp zannımca çok rahat en az 10M a satabilirdi.

Şimdi ondan gelen paranın üzerine 1M daha koyup Figueroa'yı almaya çalışacağız. Adam 28 yaşında üstelik..

Bu adi patronların işi, Nasreddin Hoca'nın 1 liraya aldığı yumurtaları kırmızıya boyayıp 50 kuruşa satmasına benziyor..


10 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

haberi görür görmez bloga koştum ayrıntıları ve yorumları öğrenmek için gerçekten mantıksızlık bu adamı ztn as oynatmıcaktın 6m a satıyon şimdi 2 tane bek almamız gerekicek ki yaklaşık aynı fiyata çok anlamsız oldu bence.inşallah gitmez ya dediğin gibi her geçen gün iyiye gidiyordu bizim sol savvunmayı 4 5 yıl götütürdü .

Shareef dedi ki...

Heryer yazmaya başladı bugün, öyle olunca genelde gidiyorlar.. dediğin gibi en az bir adama daha ihtiyaç varken şimdi 2 adam lazım ki o fiyata kimi bulacağız..

Hodgson'ın hiçbir rolü olmuyor o can sıkıntısı ama .. Gitmesin diyemiyor adamlara

Man Of The Match dedi ki...

bari bundan ucuza biri gelse.:D bana kalırsa lucas da kalmalı fakat o adamı takımda tutup bunu yollamak olmuyor gerçekten

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
aea dedi ki...

Insua'nın satılması tek kelimeyle ahmaklıktır. Başka da sözüm yok.

Shareef dedi ki...

Bu adamlar texas'lı Bush'un memleketi yani :D ahmak olmak normal heralde oralarda

flyingdupe dedi ki...

aha, birde adamın "homegrown" statüsü olduğu düşünülürse, hakkaten dangalaklığın daniskasıdır o fiyata satmak.

fizyoterapist dedi ki...

adamlardaki düşünce kulübün içini boşaltmak.kıymetli ne varsa üçe beşe bakmadan satmak.şu durumda rafaya da kızıyorum.rafa kaç tane oyuncumuza mal olmuştur?risse,alonso,hyppia,riera,babel, arbeloa?...bu oyuncuların çoğu takımımızın çimentosuydu.tamam rafanın bize kazandırdıklarını göz ardı edemeyiz ama...en basit yaklaşımla şimdi rafa ceketini alıp çekip gitti...takımın durumuysa malum ortada

Shareef dedi ki...

onur: tabi homegrown üstelik bu statüde şu anda (Insua dahil) 7 futbolcumuz var.. Bi umut bugün Hodgson basında yazan her transfere taraftar inanmasın dedi gidecek denilenler için.. Ayrıca söylediğine göre basında hiç adı geçmeyen bazı futbolcuların transferi bitmek üzereymiş. Tek korkum polonyadan şu futbolcuyu, tayvandan şu futbolcuyu aldık diye çıkarlar :D

fizyoterapist: Arbeloa ve hyppia kendi gitti bir neden yokken, babel'in hali meydanda, Alonso'da rafa hata yapmış olabilir ama riera'da yapmadı, bi oyuncu takımına batan gemi dermi yaa