16 Temmuz 2010 Cuma

LOIC REMY LIVERPOOL'DA (MI) ACABA ?





















Nice'in 23 yaşında ki oyuncusu Remy bütün internet sitelerine göre Liverpool'la anlaşmış. Arsenal'den tutun da, Lyon'a birçok kulüp peşindeydi. Olayı değişik açılardan değerlendirelim..

Hodgson: resmi sitede yer alan açıklamasına göre, scout ekibi (aferin onlara) uzun süredir izliyormuş oyuncuyu ve Hodgson'a önermişler. Hodgson'da benim de izlemem lazım falan yapmış ama benim gördüğüm 1 yıldır en azından ilk kez bir oyuncuyla ilgili açıklama yapıyor TD ve resmi siteye haber oluyor. ( gazete derlemeleri hariç tabi)

Frederic Guerra (Remy'nin menajeri): evet Liverpool Loic ile ve Loic Liverpool ile ilgileniyor. Ayrıca West Ham ve Spurs'de ilgileniyor onunla.. Ama Loic hep Liverpool gibi bir kulüpte oynamak istediğini söylüyor. Loic Henry gibi çok başarılı olabilir EPL'de hatta ondan daha başarılı olabilir, iki ayağını da kullanabiliyor, çok hızlı ve çok güçlü, sansasyonel bir oyuncu, komple bir forvet..

Loic Remy: Liverpool gibi bir kulüpte oynayacağım için çok heyecanlıyım, Liverpool'un fantastik bir stadı ve harika bir halkı (Kırmızı tarafı sadece :D) var..

Bazı Liverpool sitelerine ve internetten edindiğim bilgilere göre fiyatı 12M £ mış. Ve iş sağlık kontrolüne kadar gelmiş.

6 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

Hoşnut olmadıgım bi transfer bence forvete ihtiyacımız yok.imzayı atmış wikipedia ya göre ve muhtemelen gelmiştir hayırlısı olsun.mcgreadyi alsaydık keşke

fizyoterapist dedi ki...

bu transfer olursa gol yollarındaki sorun çözüldü sayılır.tabi torresi satmazsak.ngog un gitmesi şart oldu.
-defansın sol kanadını ne yapacağız merak ediyorum?

Shareef dedi ki...

MOTM:Henry etkisi yapar mı, yapar.. Torres'in etrafında dolaşa dolaşa şöyle :D

Fizyoterapist: Hodgson her söylenene inanmayın diyor. Belki gitmez Insua.. Figueroa alınır giderse birde reservden mavinga ve Mendy tamam.. :D

flyingdupe dedi ki...

benim takip edebildiğim kadarıyla hala spurs ve liverpool arasında bir karar verilememiş. işin para yönü düşünülecek olursa ,liverpool un bahsedileceği parayı neye dayanarak vereceğinide merak ediyorum doğrusu.

Man Of The Match dedi ki...

iyi bir haber insua büyük ihtimal kalıyor fiorentina resmi sitesinden transferi bitirdiklerini açıkladı.

Shareef dedi ki...

Onur Benim yazdığım görüşlerden remy e ait olan nice teki bir gazeteye verdiği demeç.Ayrıca menejeride remynin liverpoolu istediğini söylüyor.

MOTM : Şu an yoldayım çok güzel bir haber.Sağol.