2 Temmuz 2010 Cuma

HYYPIA DÖNÜYOR (MU)




















Hodgson bizi canevimizden vuruyor kıymetli Liverpoolseverler, söylentilere göre yardımcılığı için Hyypia'ya teklif götürmüş.. Hodgson ayrıca, transfer için başkan, purslow (dikkat baş harfini küçük yazdım :) ) Dalglish, Sammy Lee ve Macia (Şef Scout) ile görüşüp transfer stratejisi belirleyeceğiz demiş. Eski staffla çalışırmı dersiniz ?

Hodgson, Riera'yı takımda tutmayacakmış gibi görünüyor, Juve'nin 5 M £ luk teklifi kabul edilecekmiş diye bir söylenti var.

Dalglish ile ilgili Hodgson eğer kalırsa benim için harika olur diyerek, bütün Liverpool değerlerine saygılı olduğunu bize hissettiriyor kıymetli Liverpoolseverler..

Bu arada başkan'da Dalglish hiç menajerlik görevine talip olmadı demiş. (Demek ki olmuş :D )

Son olarak Sprit Of Shankly grubu 4 temmuz Amerika'nın kurtuluş gününde Liverpool merkezinde (Minübüs duraklarının orada :D) Şerefsizleri protesto edeceklermiş..

4 yorum:

footballMovement dedi ki...

http://www.footballmovement.com/roy-hodgson-sonrasi-liverpool.htm

benim hala içime sinmiyor ağbi..ayrıca bunların samimiyetinede inanmıyorum. Bu adam bu takımın başına başarılı olsun diye getirilmedi. Sonuçta bu adama karşı taraftarın fikrinide çok iyi bilen bu şerefsizler tepkileri azaltmak adına böyle bir strateji geliştirmişler. kaybedecek ne varki?

Dalglish, Sammy Lee, Macia zaten takımın parçaları ki göndermeye kıçları yemez.. Sami için ise Roy Hodgson'a yardımcı gereklidir bu şerefsizlerde parasal konuda sıkıntı çıkarmayacak bir ismi seçmişler o da 3 hafta önce Hall of Fame seçilen Sami'den başkası değil..

Benim burnuma kötü kokular geliyor..umarım yanılırım..

Hilmi....

Shareef dedi ki...

HAKLI OLABİLİRSİN.. CHELSEA Lİ BAŞKANIN DEDİĞİ GİBİ BU AĞUSTOS SONUNA KADAR SATILIRSA TAKIM İLK KÖTÜ SONUÇLARDA GİDER ZATEN.. YENİ PATRONLARLA DAHA İDDİALI Bİ TD BULUNUR.

BUNUN YANINDA BU GEÇİŞ DÖNEMİNDE BENİM TEK İSTEDİĞİM BİZİM OLANLAR BİZDE KALSIN SAMMY LEE'DEN DALGLISH'E KADAR.. HYYPIA GELİRSE DE BAŞIMIZIN ÜSTÜNE.. ZATEN GEÇİŞ DÖNEMİ ADI ÜSTÜNDE, HASARSIZ OLSUN YETER

fizyoterapist dedi ki...

-riera nın gitmesi kabus olur
-protestolar çok güzel umarız artarak devam eder taki bu köpekler gidene kadar
-hyppia varsa sorun yok takımımızın ona ihtiyacı var.hele bir de kendini ispatlamış ve herkesin güvenini kazanmışsa.

Shareef dedi ki...

çok haklısın, SOS düzenli protesto yapıyo zaten :D