14 Temmuz 2010 Çarşamba

TRANSFER DEDİKODULARI-3
















Kıymetli Liverpoolseverler sanıyorum gidenler olacak daha ama büyük bir aksilik olmazsa gelecek doğru dürüst adam yok…

GİDENLER:


Bu hafta gidenlere bir bakalım..

BABEL: Birmingham tekrar yeşillenir olmuş oyuncumuza, ki bu iyi bir haber olarak burada yerini alıyor. Sık tekrarladığım gibi bu arkadaşı takımımıza kazandırdıklarında bana göre HENRY’mizi bulmuştuk ama futbol zekasını geçtim, normal yürüme zekası :D bile kıt adamda.. 8M £ a gidecek diye bir söylenti var ki bence Birmingham’dan hırsızlık yapmış gibi oluruz..

NEMETH: Lecce 1M £ teklif etmiş ki adam Macar futbolunun geleceği bu kadar olur mu? Bence 3 büyükleri birbirine düşürsek, en az 5M a gider :D şaka bir yana kadroya giremeyecek oyunculardan oda..

MASCH: “Rüya gibi” Inter teklifini kabul edecek Liverpool’da sanıyorum.. Gitsin artık , zaten geçen yıl Rafa etkisiyle kaldı (bkz Rafalation) şimdi onu takip etmek istiyor ayrıca bir çok Arjantin’li de var Inter’de.. Yerine Allah’tan Shelvey’i almıştık :D

Ayrıca resmi site Duran ve Mihaylov’un takımdan ayrıldığını duyurmuş. Duran Malaga’dan geldiği zaman yıldız potansiyelindeydi, fakat bahtı açık olacak bir takımın/futbolcunun 2 yıla yakın top oynayamadığı çocuk dizi berbat oldu.. Onu izleyenler saha görüşü ve tekniğinin muhteşem olduğundan bahsediliyordu.

Böylece takımdan ayrılan oyuncularımız, Duran, Mihaylov, Threlfall, Martin, Benayoun, San Jose, Aurelio ve Itandje oldu...



GELENLER:

Park Chu Young: Monaco’lu oyuncuya 6M £ verecekmişiz. Oyuncu forvet, ne gerek var ki? Torres gidecekse bu çocuk açığı kapatamaz. Eğer gitmeyecekse bu çocuğu almak parayı çarçur etmek demek..

CISSE: Panathinaikos’da 28 maçta 23 gol atan oyuncu geçenler de açıklama yapmıştı, Arsenal’de arkadaşlarım var, Sunderland’de güzel zaman geçirdim, ManU’da iyi ama benim kulübüm Liverpool diyerek. Taraftarın gönlünü almış hem, hemde oynayabileceği yegane üst düzey takım Liverpool olduğundan. Taraftar forumlarda istiyor dönmesini ama bilmem ki kıymetli Liverpoolseverler..

GERVINHO: Adam Lille’i bırakmıyor hayret bişey, hızlı, teknik, gol de atıyor ama kafa çalışmıyor demek.. :D

Bunların yanı sıra Beattie ve Cacares gibi isimler var ama kimse konuşmadı bile :D

3 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

bu ne yaa ağlıcam nerdeyse hahahaha:D

Shareef dedi ki...

Öyle artık :D yakında yenisalihlispor'dan oyuncu bakarız

Man Of The Match dedi ki...

Ümit Karan ın da sözleşmesi feshedildi acil bir uçakla Hodgson Eskişehire gitmiş.:D
Ya şu Monacolu gelmesin.hakikaten japon kore çin o dolaylardan oyunculara bir gıcıklıgım var görünce dayanamıyorum ingiltere de.(bkz sun park) (bkz young puyo lee) bi de bursasporda vardı :D
Gervinho nun bizi reddetmesi çok iyi çok mutlu oldum.Cisse nin işi bitmiştir komşudan sonraki duragı da istanbul olur.Caceres paraguay liginin yıldızı diyorlar ben diyim lucas ı ararız.beattie gerçekten harika bir forvetti morientes in transferinden öncede adı çok geçmişti liverpoolla.ama 32 yaşında ve son sezonlarda hep bir düşüş içerisinde.southampton da partneri kevin philips le müthiş oynarlardı ama.çok hırçın bir oyuncuydu.Bence gitmesi muhteemel yukarıda yazdıklarının hepsini gönderelim ama masch 30m a falan gitse çok iyi olur son teklif 25m du.bence az alonso 30m a gitmişti aynı paraya satabiliriz inşalalh.