9 Temmuz 2010 Cuma

ŞEREFSİZLER PARADA ÇALMIŞ















Çok uzun uzuna anlatmıcam ama geçen hafta kulübün sahibi gözüken KOP şirketinin hesapları açıklanmış ve orada Hicks ve Gillet’in aldığı ve detayları açıklanmayan danışmanlık, seyahat, personel ve diğer harcamalar adı altında bir bölüm dikkat çekiyor.. Geçen 18 ay içerisinde alınan toplam miktar 2 M £ (yazıyla iki milyon pound). Bu şerefsizler ne kadar çok geziyormuş böyle değil mi kıymetli Liverpoolseverler :) …

Açıklanan döküme göre Liverpool’un toplam banka borcu 313 M £ bu borç Royal Bank of Scotland ve Wachovia finans şirketine, ayrıca bu iki sahtekarın Cayman adalarında ki şirketlerinden alınan 58,2 M £ da varmış. Takımımız geçen yıl 36,8 M £ faiz ödemiş. Bu şerefsizler takımı satın aldıklarında 2 ay içerisinde yeni stada başlayacaklarını da vaat etmişti ama daha bir çivi bile çakılmamış durumda..

Bu durumla ilgili olarak SOS grubu sözcüsü Jeff McKenna şöyle konuşmuş, Hicks ve Gillet multimilyarder kulübü aldıklarında Glazer gibi olmayacaklarını ve takımı ileri taşıyacaklarını söylemişlerdi, ayrıca 2 ay içerisinde stadyum inşaatı başlayacaktı. Bunlar bir yana biz taraftarlar olarak artık onların seyahat masraflarını bile karşılıyoruz..

Talihsizliğimize bakın ki Kıymetli Liverpoolseverler, dünyanın en büyük kulüplerinden olupta bu kadar geleneklerine bağlı bir takım, maalesef endüstrileşen futbolun en acıklı hikayesine konu oluyor..

Hiç yorum yok: