1 Ağustos 2010 Pazar

AURELIO TEKRAR TAKIMIMIZDA


















Şimdi kimse Aurelio'nun kalitesine birşey diyemez, ne kadar sık sakatlanıyor da olsa..

Fakat sorun şudur ki, bu kadar adi, karaktersiz, paranın kulu olmuş, patronların yönettiği, her türlü aşağılamayı para için sineye çeken bir kulüp olduk.. Bu adamla sezon sonunda anlaşma imzalamadık ve istediğin kulübe git dedik, sonra gelişen olaylarda Insua'ya iyi bir fiyat çıkınca sattık ve sol beksiz kaldık. Bu durumda bizim için en ucuz olan -tıpkı patronlarımız gibi- Aurelio'yu tekrar takıma kazandırmaktı.

Böylece takımımız sol bek sorununu halletmiş oldu, söylenen 2 sol bek bana kalırsa koca bir yalan.. (transfer bile bitmiş olabilir)

6 yorum:

Siriusz dedi ki...

artık bu amerikan montofonlarına küfür etmekten yoruldum ama insuayı satmadık diye biliyorum en son fio insuanın istediği parayla bizim teklif ettiğimiz rakam arasında uçurum var demişti..umarım insua kalır..konchesky vs gibi basit isimler geçio sol bek bölgesi için..

Ortega dedi ki...

Liverpool kadar kötü yönetilen kaç kulüp vardı şu Avrupa'da? Gıcık oluyorum bu duruma.

Shareef dedi ki...

Siriusz: Insua ile ilgili italyan sitelerinde önümüzde ki hafta gelecek italya ya diye yazılar çıktı ama henüz anlaşma olduğuna dair bişey yopk. Eğer giderse Konchesky falan alınmaz dediğim gibi o bölge Agger, mavinga ve Aurelio ile idare eder..

Ortega: bizim semt takımlarından beter durumdalar hakikaten..

aea dedi ki...

Monchengladbach maçı 11'inde Insua görünüyor. Insua eğer kalıcıysa daha iyi bir haber olamaz herhalde.

fizyoterapist dedi ki...

güzel bir haber aurelio.sevindim doğrusu.inşallah yeni gelen medikal ekiple bu yaşadığımız bu sakatlık sorunları azalacaktır.

Shareef dedi ki...

inşallh insua kalırda, agger kendi yerinde oynar