7 Temmuz 2010 Çarşamba

SPIRIT OF SHANKLY’DEN PURSLOW’A 6 SORU




















Bugünlerde Spirit of Shankly (SOS) oldukça hareketli günler yaşıyor. 4 Temmuz’da kurtuluş günü protestosu yaptılar. Daha sonra Spirit of Shankly Liverpool Supporters Credit Union diye bir oluşumla çıktılar karşımıza, kabaca diğer taraftar oluşumları gibi, Liverpool’u şerefsizlerin elinden almaya çalışacaklar… Romantik tabi, isteyen broşürü şuradan görebilir…

Bugün Christian Purslow, yeni sponsorumuz Standart Chartered’ın düzenlediği bir etkinlikte olacakmış. Spirit of Shankly grubuda orada bulunup Liverpool’lular adına Purslow’a şu altı soruyu soracakmış.

  1. Christian bize söylermisin senin görevin kulübe 100M £ bulmak değimliydi ? Başaramadın, bunu sende kabul ediyormusun. (bildiğiniz gibi 2009 Temmuz ayında Purslow, Rick Parry’nin yerine takıma yatırımcı bulsun diye getirilmişti. Ama bu güne kadar ondan patron yalakalığı dışında bişey görmedik)
  2. Christian, şu an takımda tam olarak ne yapıyorsun ? Part time mı çalışıyorsun ? Geçici görevin mi var ? (yukarıda ki soruyla bağlantılı, yatırımcı bulamadıysa daha ne arıyor takımda – üstelik Rick Parry görece başarılıyken)
  3. Christian senin geçmişin finans ve yatırım alanları üzerine fakat neden futbolla ilgili atamalarda yada futbolcu alımlarında kendini bişey söylemek zorunda hissediyorsun. ( Hodgson’ın menajerliği konusunda söylenti Purslow’un istediği yönünde bunun yanında bazı futbolcular hakkında yaptığı yorumlarda canını sıkmış SOS’un)
  4. Christian takıma herhangibi bir konsorsiyum yada kişi talip olmadı mı ? Eğer olduysa bu kişi yada gruplarla ortak bir noktada buluşulamadı mı ? ( 1 senedir kulüp satın alacak yatırımcı çıkmadı neredeyse, şöyle görüşmelere başladık bile diyen olmadı. )
  5. Christian, sonunda nihayet kulüp satılırsa, görevinden ayrılacakmısın yoksa rahat koltuğunda kalacakmısın ? ( Patronlar giderse gider bence, eğer yeni patronlarda şimdikiler gibi kan emici olmazsa)
  6. (Bu maddeyi anlamadım tam fakat şöyle bişey sanıyorum) stadyum ile ilgili herhangibi bir şey yapılmıyor niye bir açıklama bile yapma nezaketi gösterilmiyor. Çok mu meşgulsünüz yoksa umurunuzda mı değil ?

Bakalım SOS bu sorulara cevap alabilecek mi ? Eğer alırsa ne diyecekler ?

Hiç yorum yok: