13 Temmuz 2010 Salı

MEDİKAL EKİP DEĞİŞTİ
















Man Of The Match yorumlarında yazmıştı, Kewell’ın dediği Liverpool doktarları gerçekten berbat mı acaba diye.. Öyle ya geçen yıl bütün takım sakatlandı giden 1 aydan önce dönmedi..

Liverpool yönetimi de bunu düşünüyor demek ki, Medikal ekibe tam 5 kişi geldi..

Avustralya’dan 2 fizyoterapist, Darren Burgess ve Phil Coles bu ağabeyler aynı zamanda milli takımlarının da fizyoterapistleriymiş.

Spurs’ün doktorlarından Zaf Iqubal takımımıza katılırken Jordan Milsom yeni spor bilimcimiz olmuş.

Bunun yanı sıra John Moores Üniversitesinden Barry Drust Spor bilimci olarak haftanın birkaç günü kulüpte takılacakmış.

Geçen sezon sonunda Medikal ekibin başına Avustralyalı doktor Spor bilimcisi “Guru” Dr. Peter Brukner getirilmişti. Böylece Medikal kip yapılanması tamamlanmış oldu.

11 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

ahaha şansa bah çok iyi denk geldi.en sevindiğim transfer haberi bu oldu benim için.torres yine kaçırcak sezonun bir bölümünü fakat agger den bu yıl 30 maçı geçmesni nekliyorum ligde.aynı şekilde gerrarddan da öyle.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Shareef dedi ki...

Cisse olmaz artık, büyük kazık oldu bize o zaman Baros ile birlikte :D

Aqua süper bir futbolcu zaten, Rafa onun için geçen yıl, biz onu bir sene için değil 5 sene için aldık demişti .. Ah Rafa ah..

Defour hakkında Liverpool'la ilgili sitelerde öz. falan yazılmaya başlandı bile :D bence defour'a teklif gittiyse masch kesin gitmiştir. zaten her yazımda masch yok artık diye yazıyorum..

Ben yazmaya üşendim resmi sitede 2. gün Brukner'in ispanya doktorlarıyla konuştuğu ve dün için mr sonucunun beklendiği ayrıca büyük bişey olmadığı söyleniyordu

fizyoterapist dedi ki...

evet bu gerçekten iyi olmuş çünkü bizim kulübün sağlık ekibinde sorunlar olduğu belliydi.tamam şans yok ama bu kadar da sakatlık olmazki. ve de işin tuhafı hemen hemen tüm oyuncularımız benzer türden sakatlıklar yaşıyor.işin içinde olduğum için biliyorum doğru bir rehabilitasyon programı çok çok önemli.eğer yanlış egzersizler yaptırırsanız hastanın sakatlığı ileriye gider.ayrıca ingiltere gibi soğuk bir yerde oyuncuların idmanlara ve maçlara hazırlanması çok çok önemli bir iştir.iyi bir ısınma yapmadan,soğukta oynamak sakatlanma riskini çok artırır.

fizyoterapist dedi ki...

torres çok sevindim :) abi yeter yaa nedir bu sakatlık sakatlık...
-birçoğunuz gibi ben de aquadan çok ümitliyim,oynadığı zamanlarda bizim takımın pas trafiğini çok iyi yönetiyor.bireysel oynamaktan ziyade takımı oynatmayı tercih ediyor.pas seçimleri çok iyi.uzaktan şutları etkili neredeyse chelseayle oynadığımız son maçta harika bir gol atıyordu.skoru her an değiştirecek potansiyeli var.önümüzdeki sezon torresin koşu yoluna atacağı ara paslarla kendisi asist torres de gol kralı olacak inşallah.bizim takıma renk katacaktır inşallah herşey yolunda gider aksilik sakatlık filan çıkmaz diyorum
-bu arada fowlera hoşgeldin diyorum

Shareef dedi ki...

Demek ki bundan sonra sakatlıklar hakkında senden bilgi alıcaz :D Dr. Brukner hakkında çok iyi şeyler yazıyorlar.. İngiltereden bazı oyuncular zaman zaman Avustralya'ya gidip tedavi oluyormuş. Bu sene takip edelim bakalım neler değişecek..

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fizyoterapist dedi ki...

teşekkür ederim beni utandırıyorsunuz.inşallah hiç sakatlık olmaz