27 Kasım 2009 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-29














  • Torres açıklama yapmış, Rafa bizi ileriye götürecek doğru adamdır demiş.
  • 2 reserve kalecimiz 1 aylığına takımlara kiralandı. David Martin Leeds united’a, Dean Bouzanis ise Accrington Stanley kulubüne verildi. Başarılar diliyoruz kendilerine..
  • Reina Rafa’nın kredisi %100 dür demiş hem oyuncuların hemde taraftarın gözünde, ayrıca Torres’in yokluğunun çok önemli olduğunu belirtmiş, O %70 le bile oynasa dünyada ki bir çok forvetin %100 ünden daha iyidir demiş ki katılmamak mümkün değil.
  • Lucas, Masch ile çok iyi anlaştığını ve geçen yıldan bu yana oyununu çok geliştirdiğini söylemiş, ayrıca bu yılda iyi oynuyormuş.
  • The Mirror Liverpool Rafa’yı kovamaz demiş ve bunun 9 nedeni olduğunu söylemiş, Rafa ve 8 yardımcısı J toplam tazminat bedeli 47,5 M poundmuş.
  • Tottenham TD’si Redknapp big4 içinde en güçsüz görünen Liverpool demiş, bizde kendisine sanane lan J diyoruz.
  • Rafa Aston Villa’dan Heskey’i almayı düşünüyormuş..
  • Liverpool resmi sitesinde hangi Everton’lı oyuncuyu Liverpool formasıyla görmek istersiniz diye sormuşlar, bu yazı yayına hazırlandığı sıradaJ oylama şu şekildeydi; Arteta %39, Cahil %16, Rodwell %11, Saha %8.

6 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

heskey i almamız saçma olur onun özelliklerinde ve ondan daha iyi olan ngog var elimizde bize süratli hırçın bir forvet lazım ve genellikle oyuncuların eski takımlarına 2. kez döndüklerinde pek de başarılı olamadıgını görüyoruz bunun bir çok örneği var ve heskey 32 yaşında daha ileriye dönük bir transfer yapmalıyız bana kalsa werder deki martin harnik sistemimize süper uyar euro08 de avusturya milli takımının yıldızıydı ama ne yaazıkki daha sonra adını pek duyamadık

Shareef dedi ki...

Haklısın aslında ama belki geniş kadro için alayım diyor voronin gidecek ya bence onunla bağlantılı

Man Of The Match dedi ki...

heskey gelcekse bırak voronin kalsın daha iyi bu adama hiç güvenmiyor benitez ben başarılı olacağına inanıyorum bi kere çok yönlü iki ayağı da var ve sağ açk ve sol açık mevkiinde de görev alabiliyor heskey nin gelmesindense el zhar a razıyım tek forvetlik sistemde heskey nin yeri yok ngog un var çünkü hızlı tek başına her şeye yetişemez heskey koy oraya hyypia yı aynı şey

Shareef dedi ki...

çok pas hatası yapıyor voronin ama, bence EPL onun için biraz hızlı bir lig. Yoksa kumaş olarak çok iyi...Ngog gittikçe kendini buluyor hakikaten olacak o çocuk..

Man Of The Match dedi ki...

ngog konusuna katılıyorum mükemmel bi yetenek le tallec ve sinama pongolle için de aynısı bekledik ama ngog un gerçekten iyi bir forvet olacagına inanıyorum bence forvete bir takviye yapacagımız zaman ngog u seneye kiralık olarak championship te bir takıma gönderelim en kötü 20 maç yapsa onun için önemli bir tecrübe olur

Shareef dedi ki...

Sanırım Rafa onu göndermez bir yere çünkü inanıyor ona Voronin ve Babel'i forvet oynatabilecekken hep Ngog'u tercih etti.