23 Kasım 2009 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-25














  • Eski Liverpool oyuncularından Jamie Redknapp Rafa’yı taraftarı kandırmakla itham etmiş. Şimdi taraftar arkasında ama demiş, Everton maçı kaybedilip CL’de ilerleyemezsek durum ne olacak. Patronların bu durumda suçu olduğunu söyleyen adamımız ama sadece buna bağlamak durumu kolaycılık olur, takım sahada yeteri kadar çaba göstermiyor önemli olan sorunumuz bu demiş.
  • Rafa maç sonunda Hughes’un iyi olan taraf bizdik açıklamasına cevap vermiş, Takımım hatalar yaptı ama oyuncularımızın saha içinde karakter ve reaksiyonlarından memnunum demiş ve eklemiş, Son üç maçtır daha iyi oynuyoruz birkaç maç kazanabilsek her şey daha kolay olacak, Hughes’ın daha iyi olan bizdik dediğinin duydum ama neye göre söyledi bilmiyorum, ben Reina’nın bir çok kurtarış yaptığını görmedim..
  • Adebayor’un attığı gol üzerine Rafa’ya alan savunması sorulmuş ve Rafa alan savunması oynamaya devam edeceğimizi söylemiş. “Eğer alan savunması yapıyorsanız, topun düştüğü yere hareket etmeniz gerekir eğer topun yakınında rakip oyuncu varsa onu ekarte edip topu uzaklaştırmalısınız, Burası çok açık ki topa yada boş alana hareket etmelisiniz, alan savunması ceza sahasında öylece dikilmek değildir. Önemli olan bu sisteme oyuncular inanıyor ve biz ligin başındayız hala ama gerçek olan bu yıl alan savunmasında çok kötüyüz”
  • Skrtel ilk golünü attığı için sevinçliymiş, uzun zamandır bekliyormuş bu golü..
  • Gerard tam olarak sakatlığının geçtiğini ve bunun için mutlu olduğu, işlerinde en kısa zamanda düzeleceğini söylemiş.
  • Torres Debrecen ve Everton maçlarını kaçırabilirmiş..
  • Adebayor Liverpool’dan alınan 1 puanın iyi olduğunu söylemiş.
  • Rafa ilk 4 içinde ligi bitireceğine eminmiş, Biliyorum kimse Anfield’ta alınan 1 puandan mutlu olmaz fakat maç planımız içinde yer alan 3 oyuncu (Johnson, Agger ve Babel) olmayınca bizi bu durum çok zorladı. Ama yinede ligi ilk 4 içinde bitiriceğimize eminim demiş.

4 yorum:

oğuzhan dedi ki...

ne yani ilk 4'te bitirirsek bu adam kendini başarılı mı sayacak. Hay Allahım ne günlere kaldık!Geçen sene ligi 2.bitir,sonra hedefimiz ilk 4 de.

Shareef dedi ki...

:D şu durumda heralde öyle, Rafa giderse kim gelebilir buna da cvp bulmak lazım.. Hiddink, O'neill, Mourinho.. Bunlar ne kadar transfer bütçesi ister.. bizim kazmalar Klinsmann'ı getirmeye çalışmıştı ki beterin bin beteri oluruz. Patronların vizyonu çok düşük, Amerikan kırosu işte :D

oğuzhan dedi ki...

her zaman diyorum ve yine tekrarlıycam. Lİverpool'a tek bir isim yakışır, o da Martin O'Neill 'dir. Leicester gibi vasat bir takımı UEFA' ya götürdü.Ondan sonra Leicester'in düştüğü halleri bilen varsa yazsın. Celticte yaptıklarını İskoçlar unutamadı ki "Martin the Magnificent" lakabını taktılar. Liverpool'dan sonra sevdiğim bi başka takım olan Rangers'ı ne hallere düşürdüğünü unutamam.Aston Villa'ya da sınıf atlatmıştır kendisi. Artık sıra bi dünya kulübünde.Zaten biz almasak Fergie ölünce manu ya geçecek.Mourinho bize uymaz, Hiddink'e de o kadar para vermezler bizim pintiler. Yani tek seçenek O'Neill.

Shareef dedi ki...

Ali Ece yazmıştı sanıyorum F dergi'de onun hakkında, Liderlik ile ilgili bir konferans için İstanbul'a gelen ünlü bir adama çağımızda örnek olabilecek lider kim diye sorulduğunda O'neill demiş olduğunu söyler. :D Rafa gidecekse eğer bende bir tek O'neill'a razı olurum.