13 Kasım 2009 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-19














  • Rafa bugün yaptığı açıklamalarda şöyle konuşmuş, “Belki de lige M.City ile yapacağımız ve kazanacağımız maçla yeniden başlarız, çünkü puan farkı henüz çok açılmadı.. Eğer iyi oynar ve birkaç pozisyon yaratabilirsek şans biraz olsun bize döner ve maçta 1 hatta 2 gol atarız ve maçı kazanırız” demiş.
  • Wigan TD’si Roberto Martinez açıklamalarında Liverpool ve Barça’yı örnek göstermiş. Modern Futbolun en büyük problemi bu paraları pahalı futbolculara veriyoruz sonra onlar oynayamadıklarında takım patlıyor demiş (tabi birebir bu şekilde söylemiyor, bu mealde söylüyor) Bakın Barça’ya diye devam etmiş Iniesta, Xavi ve Messi olmasa bu takım şimdiki Barça olmaz, Liverpool bu süreçten geçiyor Torres ve Gerard oynamadığında mağlubiyetleri başladı demiş. Sözlerini Bizim takım içinde aynı bu durum diye bitirmiş.
  • Efsanemiz Dalglish Aquilani’den çok iyi şeyler bekliyorum demiş.
  • Insua Liverpool, Arjantin’den önce gelir benim için demiş. Burada yerimi sağlamlaştırırsam Arjantin için daha çok oynama şansım olur demiş.
  • Aurelio Brezilya milli takımı için ilk maçına çıkamıyor değerli Liverpoolseverler, oda sakatlanmış maalesef. Sol baldırında kas çekmesi varmış.

2 yorum:

flyingdupe dedi ki...

Aurelio'nun doğal hali sakat olması zaten. o adam sağlam ise bir problem var demektir.

Shareef dedi ki...

:D Valencia'da da böyleydi ama Liverpool'da bütün kariyeri sakatlıkla geçti bizimde onu beklemekle..