13 Kasım 2009 Cuma

LIVERPOOL’DA TRANSFER – 3















Bugün yine çeşitli transfer haberlerimiz var kıymetli dostlar,

Lucas Leiva için Avrupa’nın top klas takımlarından hemde bir kaçı transfer teklifinde bulunacakmış ocak ayında. Rafa 14M’u verene verebilirmiş. Ama tabi yerine birini bulmak kaydıyla. (Bazı sitelerde vermeyecektir diyor.)

R.Sociedad’ın Fransız ve genç futbolcusu, Griezmann ”Şu an burada olmaktan mutluyum ama gelecek ne gösterir bilmem demiş. Bu adamla bizim dışımızda Arsenal ve ManU’da ilgileniyormuş.

Werder Bremen’li forvet/kanat oyuncusu Aaron Hunt transfer gündemimize girmiş, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu Werder brakmak istemiyormuş. Bu oyuncuyla da Chelsea ve ManU ilgileniyor.

Roma Dossena’nın fiyatını sormuş kıymetli dostlar, bu adamda bişey varda biz mi göremiyoruz bilmiyorum ki. Ama birden çok takımın istemesi iyi belki ederinin üzerinde gider J

Brezilya’nın Sao Paulo takımının orta sahasında oyun kuruculuk yapan Hernanes ile de ilgileniyormuşuz Brezilya basınına göre, futbolcunun hayali İtalya’da oynamakmış ama Lucas, Aurelio ve Cavelleri gibi oyuncularımızın olması onu takımımıza kazandırabilirmiş. Bu arada “Yeni Kaka” diyorlarmış adamımıza J

6 yorum:

Can dedi ki...

Hernanes yazın baya gündemdeydi; özellikle Milan'ın 20 milyon Euro civarına kadar çıktığı konuşuluyordu yanlış hatırlamıyorsam. İzlemedim ama Sao Paulo'nun son yıllarda ortaya çıkardığı isimleri biliyoruz; kesinlikle boş değildir.

Shareef dedi ki...

Fb içinde söylendi alacak diye ama pahalı geldi sanırım. Bu ara biraz hakkında haberler azaldı belki bize düşer :D Milan Beckham'ı alacak ilgilenmez inş.

winston barian dedi ki...

lucas için şu anki mali, durumumuz göz önüne alındığımda 14M çok fazla, gideceği klübe belki dossena + 1-2M vererek transferi gerçekleştirebiliriz.

Shareef dedi ki...

elimizde bi sissoko olsa verirdik ne güzel Lucas'ı şimdi bile verilebilir ya.. dossena için milan'da girmiş işin içine 8M falan versek süper olur :D Birşey kesin 3-4 futbolcu satacak Rafa Ocak ayında.. satmalı zaten bazıları bizim eşekler (patronlar :D) 10M bazıları 15-20M arası para vercek diyo ama bakalım

Can dedi ki...

hafta sonu Hernanes'i izledim.Çocuk olmuş :)

Shareef dedi ki...

o zaman umarım bize düşer de rahat ederiz.