3 Kasım 2009 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-10













  • Kötü bir haberle başlayalım değerli liverpoolseverler, Torres büyük olasılık ameliyat olacakmış. 2 ay sürecekmiş sahalara dönmesi fakat Lyon maç kadrosuna alınmış, bu maçta oynayabilecekmiş.
  • Carra Anelka’nın 1 yıl kiralık oynadıktan sonra, satın alınmamasını hata olarak değerlendirmiş. O geçen yılın gol kralı, kalitesi üst düzey bir futbolcu demiş.
  • Reina kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Liverpool için gelecekte de oynamak istediğini bildirmiş. Kulübün zaten sözleşme uzatma teklifi var oyuncumuza.
  • UEFA B listemizde bulunan Ayala’nın Lyon maçında oynayabilmesi için gerekli izni vermiş.
  • Son zamanlarda çokça eleştirilen Carra, umut ediyorum başka yerde oynamam, burada kalmak istiyorum demiş. 31 yaşındaki oyuncumuz, kulüp için 590 maça çıktı. Bizde öyle düşünüyoruz ki birkaç yıl daha burada kalır ve emekli olur, o bir KOP efsanesi nede olsa..
  • Mancini Rafa’nın yerine sulanıyormuş, kıymetli dostlar.. Bunun olmayacağını ümit ediyoruz. Adam zaten bir yandan da Madrid’i kolluyormuş, Pellegrini gider diye.. Geçen de okuduğum bir makalede Liverpool Rafa ayrılırsa çalıştırıcı olarak, Mourinho, Hiddink yada Capello’yu yokluyormuş. Ama bunlardan hiçbiri şu an takımın başına geçmezmiş. Biri Inter’i şampiyon yapmaya çalışırken, diğer ikisi World Cup için yarışacak malum.
  • Eski kaptanlarımızdan Alan Hansen, Liverpool savaşmadığı için yeniliyor demiş. Hayırlısı diyoruz bizde.
  • Eski oyuncularımızdan David Fairclough (1974-83) Rafa’yı savunmuş, Şu anda 1 düzüne’den fazla oyuncu sakatken, Rafa’yı kovmak takımı daha da geri götürür. Oyuncular düzelince istenen sonuçların alınacağını görebiliyorum demiş.
  • Reina şampiyonluk için her şey bitmiş değil henüz demiş. Biz maç maç düşünmeliyiz diye de eklemiş.
  • Riise Liverpool’a dönmek istemediğini Roma’ya alıştığını söylemiş.

4 yorum:

Genç Arsenal dedi ki...

"Eski oyuncularımızdan David Fairclough (1974-83) Rafa’yı savunmuş, Şu anda 1 düzüne’den fazla oyuncu sakatken, Rafa’yı kovmak takımı daha da geri götürür. Oyuncular düzelince istenen sonuçların alınacağını görebiliyorum demiş."

Bilmiyorum sakat listesine nereden bakıyorsunuz. Ben bu siteyi kullanıyorum. http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php

4 tane sakat oyuncu görünüyor. Geçen sene bu sitedeki sakat listesinden Arsenal'den ilk 11 ve yedek oyuncular kuruluyordu yani. Bence sakatlıklar bahane edilecek olsa en çok biz ederdik. Ara ara ediyoruzda zaten. Ama sadece şöyle söyleyeyim. Geçen sezon 174 sakatlık yaşadı Arsenal oyuncuları.

oğuzhan dedi ki...

bu David Fairclough denen eski oyuncumuzun gözleri baya kötü anlaşılan. istenilen sonuçların alınabileceğini normal bir göz göremez çünkü.iğneyi kendimize batırmanın zamanı çoktan geldi. artık şampiyonluğu unutalım arkadaşlar. 11 haftada 5 mağlubiyet almış hangi takım şampiyon olabilir ki.bu işin de benitezle olmayacağı anlaşıldı.tamam teknik taktik eyvaallah da oyuncu seçme ve oyuncuya artı katma olayı sıfır. rafa'nın yerine yazılan isimlere bakıyorum da biz bu kafayla bi 20 sene daha bekleriz şampiyonluğu. O'Neill'in niye ismi geçmez acaba yoksa Fergie öldükten sonra manu nun başına geçecek de bizim mi haberimiz yok.inşaallah bu hipotezim hipotez olarak kalır da manu ikiye katlamaz bizi şampiyonluk sayısında.of of nolacak bu liverpoolun hali???

Shareef dedi ki...

Sevgili Gunners tekrar hoşgeldin, Sakatlarımızdan dün Rafa bahsetti basın toplantısında oradan aldım ayrıca liverpool'un internet sitesinden baktım orada 10 oyuncu sakat diyor. Arsenal öz. geçen yıl çok sakatlık yaşadı haklısın, ama sizin ilk 11'le yedekleriniz ve hatta academy'niz arasında pek kalite farkı yok. Ve bir sürü oyuncunuz birden çok pozisyonda oynayabiliyor, oysa bizde 2 sakat olsa berbat oluyoruz. bizde nasri yerine rosicky oda yoksa diaby yada o bölgede oynayacak arshavin yada.. böyle gider sizin.. :)

Oğuzhan arkadaşım, O'neill sıradışı bir TD bu kesin ama sanıyorum onu geçirmezler başa, Rafa gitmez -ki bende gitmesişn istiyorum- ama giderse bile bahsettiğim TD ler konuşuluyor sürekli. Bir ara Raykard'ta konuşuldu bu arada..

theotheo dedi ki...

shareef;

ne yapıp edip o neill'ı getirin, liverpoolu iyi hale getirir, zaten bugün lyon karşısındada ters bi sonuç alınırsa, o zaman benitez'in şansı kalmaz liverpoolda.