26 Kasım 2009 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-28














  • Liverpool Efsanelerinden Tommy Smith, CL’den elenmeyle ilgili olarak Rafa’nın değil Patronların suçu demiş.
  • Reina, Avrupa Ligi’ni ciddiye alıp kazanmaları gerektiğini belirtmiş
  • Aquilani ile ilgili açıklama yapmış Rafa, Aquilani’nin maç kondisyonu eksik, onu uygun zamanlarda oynatmamız gerekiyor Macaristan’da 2-3 gol atabilseydik eğer oyuna alacaktım onu ama 1-0 iken maç ve oyuncular üzerinde risk varken, onu sahaya sokup baskının ortasına atamazdım. Maçtan sonra durumu kendisine açıkladım ve o sıkı çalışmaya devam ediyor. Beklediği şans gelecektir ona, demiş. Bize göre Rafa burada haksız bu adam hiç bu tür maçlara çıkmamış adam değil ki 26 yaşında ve 18-19 yaşından beri Roma ile maçlara çıkıyor, bu süre zarfında şampiyonluğa da oynadılar CL maçlarına da çıktılar.
  • Aurelio CL’den elenişimizin suçlusu biz futbolcularız demiş. Sakatlıkların takımı kötü etkilediğinden bahsetmiş ve Everton maçının büyük maç olduğunu ve haftasonu kazanıp alabildiğimiz kadar puan alıp sezon sonuna kadar ilk 4 içerisinde olmalıyız demiş.
  • Masch’de açıklama yapmış, CL’den elenmemiz büyük hayalkırıklığı ama kendimizi toplayıp Avrupa Ligini kazanmalıyız, motivasyon düşüklüğü gibi bir sorun olamaz bizim motivasyonumuz basit. LİVERPOOL İÇİN OYNAMAK, demiş. Haftasonu Everton maçının hem kendileri hemde taraftar için öneminden bahsetmiş ve tekrar kazanmaya Everton maçı ile bşlayacağız demiş.
  • Forma sponsorumuzdan aldığımız para ManU’dan fazlaymış J adamlar her sene şampiyon oluyor ama..

Hiç yorum yok: