12 Kasım 2009 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-18














  • WestHam 20 M pound’a Carlton Cole’a izin verebilirmiş. Dün akşam forumlardan birinde yazılmıştı. Bir taraftar diyor ki kariyerin de maç başına 0,25 gol atan Cole’u bu sezon maç başına 0,6 gol atan Ngog’un önüne mi alıcaz, bu işte bir yanlışlık olmalı J Bence de öyle Kıymetli Liverpoolseverler. 5M deseler verelim de, ya hiç dayak yemediler yada sayı saymasını bilmiyorlar.
  • Raheem Sterling diye 15 yaşında bir futbolcu var QPR’da ada basınında hergün bir haber çıkıyor, şu ilgileniyor bu alacak falan diye.. 1M gibi bir fiyatı var çocuğun, en son yapılan açıklamaya göre bir tek Chelsea’ye giderim demiş.
  • Agger sakatlığı ile ilgili olarak yaz aylarında ameliyat olacakmış. Bu bütün sezon sakat sakat oynaması demek.
  • Palermo başkanı Zamparini Kjaer için hiçbir kulüp teklif yapmadı demiş. Onu almak isteyen ocak ayında değil de Sezon sonu transfer edebilir ve fiyatı 10,8M dur demiş.
  • Benayoun ve Riera 1 ay yokmuş sakatlıkları sebebiyle, tabi birkaç futbolcu döndüğü için birkaçının sakatlanması lazımdı..

4 yorum:

Genç Arsenal dedi ki...

Sterling'in derdi adından da anlaşılacağı gibi (Sterlin) para. Amacı futbol oynamak olsa Arsenal derdi :)

Shareef dedi ki...

:D Arsenal genelde kapıyor onları hakikaten. Belki Chelsea'yi tutuyordur.

theotheo dedi ki...

carlton cole iyi topçudur, tek başına bir çok savunmayı dağıttığı çokca görülmüştür. Bana kalırsa Crouch'tan güçlüdür, torres ile oluşturacakları ikili tehlikeli olabilir. gelmesini istemem liverpool'a.

Shareef dedi ki...

Arsenal'liler böyle diyorsa inanmak lazım :) ama şu var ki ben Rafa'nın çift forvet oynattığını hiç görmedim. (valencia dahil) Bu sezon birkaç maçını izledim ve beni de ilk kez olarak etkiledi ama bizim onun arkasında ki oyuncunun gol atmasına ihtiyacımız olur alınırsa o da yok maalesef, bildiğiniz gibi bizde golü genellikle Torres atar :)