16 Kasım 2009 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-20















  • Liverpool Antrenörlerinden Pellegrino, Rafa için O baskıyla baş etmesini iyi bilir, burada ve Valencia’da birçok kere baskı altında kaldı ama hep baş edebildi bununla.. Tek ihtiyacımız birkaç maç kazanmak, takım bizim dönemimizde gerçekten çok fazla gelişti, geçen yıl 86 puan aldık ki son 20 yıla bakarsanız en azından 15 inde bu şampiyonluk için yeterli bir puandı demiş.
  • Pellegrino genç oyuncularımız Ayala, Kelly ve Mavinga için de birkaç şey söylemiş. Gelişmeleri heyecan verici demiş , zamanın ne getireceğini bilemezsiniz demiş ve Insua’yı örnek göstermiş bir hafta reserve de oynadı sonraki hafta yedek kulübesindeydi ve bir baktık ilk 11 de maça çıktı ve şimdi sıklıkla ilk 11 oynuyor ayrıca milli takımda da oynamaya başladı. Genç oyuncular için 1 ayda bile birçok şey değişebiliyor demiş ve eklemiş Ayala Kelly ve Mavinga gibi defans oyuncularımız her an oynayabileceklerini iyice kavramaları ve buna hazır olmaları gerekir.
  • Reserve takım TD McMahon’da Mavinga hakkında birkaç kelam etmiş; Öğrenecek çok şeyi olmasına rağmen Mavinga çok iyi özelliklere sahip, iyi çalışıp sürekli ilerlemeye devam etmeli, İngilizce bilmemesine rağmen bu tarz problemlerin üstesinden gelmeye çalışıyor. Saha görüşü, pas yeteneği ve tacklingi (tackling’in türkçesi ne bu arada) iyi, hızlı bir oyuncu demiş. Sol bek ve stoper rahatlıkla oynayabilir diye sözlerini bitirmiş.
  • Insua defans setlerimiz yeterince iyi değil bu yıl, belki konsantrasyon eksikliğimizden kaynaklanıyor olabilir demiş ve eklemiş, Antrenörlerimiz ve biz düzeltmek için çalışıyoruz.
  • Babel transfer haberleri çıkınca değişik değişik konuşmaya başlamış, aylar önce oynamayacaksam giderim diyen arkadaş, bu sefer Milli takım TD van Marwijk dünya kupası için oyuncularımızın sürekli takımlarında oynamasını istiyor ve ben bunun için çok çalışıyorum herkes biliyor ki Liverpool iyi bir takım ve ben bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum demiş.
  • Lucas 1974 dünya kupasında amcam Leivinha Brezilya milli takımında oynamıştı şimdi bende onun izinden giderek dünya Kupasında oynamak istiyorum demiş. Bizde İnşallah diyoruz.

Hiç yorum yok: