20 Kasım 2009 Cuma

LIVERPOOL – M. CITY MAÇ ÖNCESİ (EPL)
















Yarın oynanacak olan maç için 2 takımda günlerdir demeçler veriyor, City’liler bu maçı kazanacağız Liverpool üstünde çok baskı var diyor. Bizimkiler çıkışımız bu maçla olacak diyor. Bakalım göreceğiz, kim nasıl oynayacak. Şahsi görüşüm kazanacağımız yönünde J

Takımımız Anfield’da bu sezon 17 gol attı kendi sahasında bizden daha çok gol atan tek takım Arsenal, dolayısıyla goller buluruz. City son 18 maçta bir kez yenebilmiş bizi Anfield’da oda 2003 yılındaymış. Geçen yıl ki maçların birini 3-2 kazanmış, birini 1-1 berabere bitirmişiz.

Takımlara bakacak olursak,

LIVERPOOL: Maç Anfield’ta bu bizim için iyi bir nokta, birçok sakatımız %100 olmasa da oynayabilecek durumda. Hemen bakalım, Johnson kuvvetle muhtemel oynayacak, Gerard oynayacak, Carra’nın cezası bitti, Torres’imiz oynayabilecek durumda beklenenden daha iyi şu an ama Rafa belki risk etmez, Aquilani ilk 11 oynarım diyor, Rafa ondan biraz daha sabır istiyor bu nedenle bence maça başlamaz. Riera ve Benayoun’un sakatlıkları devam ediyor. Ngog’un burnu kırık Rafa hafta başında gelsin bakalım oynayabilir belki diyordu, Agger Danimarka maçında oynamayıp dinlenince düzeldi.

MUHTEMEL 11: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas, Aurelio, Gerrard, Torres


M.CITY: Onlarda bir kendine güven hasıl oldu bu sezon TD’leri bir açıklama yapmış bu yılın transferi EPL için Adebayor’dur diye, birbirlerini gaza getiriyorlar tabi J Barry oynayacakmış büyük olasılık, Robinho yok zaten ona ihtiyaçta yok. Genel olarak tam kadro sayılabilir onlarda ve kazanmak için geldiklerini belirtiyorlar.

MUHTEMEL 11: Given; Zabaleta, Toure, Lescott, Bridge; Wright-Phillips, Ireland (De Jong), Barry, Bellamy; Tévez, Adebayor

MAÇIN HAKEMİ: Phil Dowd

STAD: Anfield Road


2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

içimden bi ses gollü geçer 3-2 alırız diyor voronin in bir patlama yapacagını düşünüyorum ilk 11 oynarsa

Shareef dedi ki...

Resmi sitede oylama vardı bende kaç kaç biter sorusuna 3-1 cevabı verdim ve kim oynamalı forvette sorusuna Ngog.. Torres oynamazsa Ngog oynar bence..