16 Kasım 2009 Pazartesi

LIVERPOOL’DA TRANSFER-5















Transfer haberlerinden önce şu haberi vereyim kıymetli Liverpoolseverler, Ngog U21 milli takımında iken antrenmanda burnunu kırmış, artık Liverpool kurban mı kesecek ne yapacak bilmiyorum, şu lanetten kurtulmamız lazım..

Önce gidebileceklerden bahsedersek, alışık olduğumuz üzere Dossena gidecek hem kulüp hem oyuncu istekli bu işte. Hali hazırda konuşulan kulüpler Milan, Napoli, Roma.. Tabi böyle söylentiler artınca haberler biraz değişti şöyle oldu, Rafa dossena için iyi bir teklif gelirse verecek. Ortalık kızıştırılmaya başlandı, inş. Ederinden fazla paraya satarız.

Voronin ile ilgili E.Frankfurt haberleri çıkmaya başladı onun için de yarışan kulüpler Hamburg, E.Frankfurt ve Hertha olmuş oldu bu da en azından 1 M arttırır fiyatını.

Babel’le ilgili satılacak diye haberler var ama Ajax’tan başka talip olan kulüp ya yok yada haberi yapılmıyor. Biraz bu transferden şüphe etmeye başladım ben nedense, olmayacak mı bu iş yoksa..

Liverpool reserve takım kalecisi David Martin’i MK Dons kulübüne kiraya verebilirmiş.

Gelelim bizim ilgilendiğimiz oyunculara, Arsenal’in acar futbolcusu Eduardo kontratının bitmesine 18 ay kalması ve hala kendisiyle görüşme yapılamamasından rahatsızmış, Ayrıca Eduardo az oynadığı için de rahatsızmış. Ocak ayında Liverpool 10M a bu işi bitirebilirmiş. Bana öyle geliyor ki Wenger’in beklentisini karşılayamadı Eduardo.. Bize de iyi olur sanıyorum.. Arsenal’e gönül vermiş arkadaşların bilgisine başvurdum (arsenalturkiye.blogspot.com) onlarda olabilecek bir transfer dediler J

Elia haberleri hız kesmeden devam ediyor, bu iş ciddiye bindi heralde artık iyice, geçen yıl Flying Dutchman bir yazı yazmıştı hakkında ve sonra transfer oldu adam Hamburg’a bol akçeli bir transfer olacaktır bu sanıyorum çünkü 8M aHamburg almış ve kar etmeden bırakmazlar.

Bir santrofor alacağımız kesin kıymetli Liverpoolseverler aradığımız oyuncuyu Ipswich Town’da bulduk J Connor Wickham’ın peşine düşmüşüz, 1993 doğumlu ve 1,91 m boya sahip bu oyuncu 7 defa a takımla maça çıkmış ve henüz gol kaybedememiş. Bizle beraber diğerleri de peşine düşmüş ama..

6 yorum:

Genç Arsenal dedi ki...

Conor Wickham'ın A takım performansını bilemem ama bize U18 maçında 2 gol atmıştı. Sanırım U17 İngiltere milli takımında da oynuyor.

Shareef dedi ki...

Evet, çok umutluymuşlar bu oyuncudan İngilizler, birkaç site öyle yazmıştı.. Arsenal ve Chelsea ve hatta M.City'de ilgileniyormuş ama Liverpool ve ManU çok istekliymiş

flyingdupe dedi ki...

Fotomaç tipi balon haber ama, Türkiye deki şişirme haberlere yenisi eklendi bugünlerde. Güiza Liverpool a..eskiden sadece Türkiye deki takımlara adam transferi yaparlardı, artık avrupayada el attılar bizim gazeteler.
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

Shareef dedi ki...

:D Süper hakikaten, o kadar fütursuzca atıyorlar ki bari uydur nasıl bir adam arıyor bu takım değil mi, reziller tek kelimeyle..

oğuzhan dedi ki...

ne işi var eduardonun Liverpool'da hem de az diil 10 milyon £. o adam ancak bedavaya gelecekse alınır.arsenalin eskileriyle mi uğraşacaz bi de.transfer politikamız böyle sürecekse daha çoook gönüllerin şampiyonu oluruz.Rus pazarına yönelsek hiç fena olmaz bence.everton uyuzları bile Bilyaletdinovu aldılar. Tottenhamda mutsuz Pavlyuchenkoyu alabiliriz pekala.

Shareef dedi ki...

yedek bir forvet lazım ve nispeten iyi fiyatı eduardo'nun, rus pazarı da pahalı aslında zenit portekizli danny'yi 30 M dolara transfer etmişti mesela :) Pavlyuvhenko Spurs'dan ayrılırsam rusya ya dönerim burada Serie A yada La Liga'da bir takıma gitmem dedi geçen günlerde. Liverpool alabilecek olsa alacaktır onu ama.. Acil bench'i genişletmemiz lazım en az 2-3 futbolcunun gideceğini düşünürsek ocak ayında..