7 Ağustos 2010 Cumartesi

RAKİBİMİZ TRABZON

















Rakip Trabzonspor..

Türkiye’de ki genel hava Liverpool’un işinin çok zor olduğu ve hatta turu Trabzon’un geçeceği yönünde.. Bizde kendilerine başarılar diliyoruz..


10 yorum:

footballMovement dedi ki...

trabzona bi uçak kaldıralım mı? :d
büyük ihtimal gitme durumum var.
ama henüz kesin bişey yok.
varsa organizasyon tek gecelik bir seferle KOP'alım?

Hilmi

Shareef dedi ki...

Hilmi süper olur ama iş durumundan benim biraz zor gitmem (imkansıza yakın) gündüz gidip gece geç vakit gelinebilir mi bakmak lazım aslında :D

footballMovement dedi ki...

ağabey aynı dert bende de var ama Liverpool'ın son 3 maçıan gittim Türkiye'de bu 4 olacak. gidemesek bile takım ilk olarak Yeşilköy'e inecek ve oraya bir grup olarak gidebiliriz?

Hilmi..

Shareef dedi ki...

Öğrenelim olur ama onu da, transit geçişten doğrudan iç hatlara alma ihtimalleri var.. Ben yurt dışına çıktığım da bu gibi durumlarda öyle oluyordu..

Ben bütün Liverpool maçlarında ya çok hayati bi iş sebebiyle İst. toplantıdaydım yada iş için şehir dışında .. Şeytanınn bacağını bir kıramadık

Adsız dedi ki...

siz nasıl türksünüz?Liverpool taraftarı ve trabzonsporla ilgili yorumlara bakarmısın siz kimsiniz?

Shareef dedi ki...

Okuduğun için sağol yazılarımızı.. Senin türklüğün hepimize yeter neden kızıyosun ki..

Anladığım kadarıyla, Türk olmayı bir top peşinde koşmaya kadar indirgediğine göre sen büyük Türkler'densin, gururlandırdın bizi..

Adsız dedi ki...

shareef türklüğü top oynamayla bir tutmak değil mesele benim anlamadığım sonuçta trabzonspor ay yıldızımızı formasında taşıyan bir takım liverpoolu bende severim ama trabzonspor karşısında tek engel trabzonspor demek garibime gitti yani trabzonsporun tur şansı zaten "0" ama sen gelmiş trabzonu engel olarak görüyorsun neden trabzonsporu desteklemezsin bu garip evet bana dalga geçercesine büyük türklerdensin demişsin ama top peşinde koşmak bile olsa mesele türk takımlarını her platformda desteklerim he şunu da belirtiyim top peşinde koşmaksa mesele sırf fatih terim yüzünden milli takımı desteklemezdim ama bakma işte ay yıldızın hatrına destekliyoruz maradona nasıl arjantin için bir simgeyse trabzonspor da türkiye için bir simgedir ne kadar fanatik trabzonsporlu olsamda 3 büyük diye tabir edilenleride destekliyorum ama sizin 8-0 lık zaferinizi tebrik ederim beşiktaş haketmişti.O ayrı ...

Shareef dedi ki...

Bak arkadaşım, burada Liverpool için blog yazıyoruz, Liverpool'un sadece futbolunu değil taraftarının insanlığa ait değerlerini de seviyoruz. Liverpool için yazarken ne diyebilirim ki.. Kırdıysak özür dileriz her daim problem burası değil.. Ve şahsen bana sorarsan Liverpool şöyle yendi böyle yendi diyecek alay edecek bir adam değilim.. ama şunu iyice bir değerlendirmen lazım BJK neden haketmiş olsun sonuçta göğsünde ( senin tabirine göre) ay yıldız taşıyor..

Tekrar söylüyorum bir TS li olarak seni kırmak incitmek istemem, tıpkı bu bloğun takipçilerini istemediğim gibi (çoğu GS li ve ben FB liyim) ne var ki böyle bir anlam çıktı madem, değiştiriyorum o bölümü.. Tekrar kusura bakma..

Adsız dedi ki...

önemli değil teşekkür ederim kaldırdığın için beşiktaş liverpooolu inönü'de yendi şımardı ayağı yerden kesildi kötü kadrosuyla kalecisiyle rakibi ciddiye almadı ondan hezimet geldi ondan haketti dedim.Beşiktaş'a üzülmüştüm ama inşallah aynısı bugün bizim başımıza gelmez desem de bir yandan da gelse de şu hacısalihoğlu denilen adam düzelse diyorum.Tanıyorsundur herhalde hacısalihoğlu'nu liverpool kesin favori skor 2-0 mı olur 5-0 mı olur onu görecez hep beraber.Demek fenerlisin arkadaşım hafta başı da siz yenersiniz bizi olur biter ondan sonra bak gör bakalım yönetimde yüz varsa istifa eder ama yüzsüz oldukları için liverpoola elenmeyi ve fenerbahçeye yenilmeyi hazmedecek kadar midesizler bunlar.Neyse inşallah ben yanılırımda liverpoolu geçeriz.Bugünkü maçı seyretmiycem çünkü buna cesaret edemem liverpool gibi bir rakibe karşı 3 kuruşluk trabzonsporumu seyretmek bana ağır gelir hazmedemem inşallah gole doymayız da şöyle gollü beraberlik veya tek farklı gollü mağlubiyet alırız...

Shareef dedi ki...

Liverpool yedek ağırlıklı kadroyla çıkıyor maça.. başabaş mücadele olur sanıyorum