12 Ağustos 2010 Perşembe

POULSEN LIVERPOOL’DA


















Juventus’un iki yıldır yana yakıla kulüp aradığı Poulsen’e nihayet bir kapı buldu.. Hayırlı olsun..

Rabotnicki maçında şahsen gözüme çarpan (eğer Masch olmayacaksa) Gerrard’ın yanına çok iyi bir kesicinin lazım olduğuydu. Poulsen Juve’de ki haliyle değil ama Schalke ve Sevilla’da ki haliyle bence çok yararlı olabilir. Bahsedilen ücret 3,5M-5 M £ arası Sevilla ve Schalke’de ki Poulsen için normanl bence bunun yanında Copanhagen’de Hodgson’la çalışmış olması ayrı bir avantajdır.

Poulsen Danimarka milli takımıyla 77 maça çıkmış, 21 yaş altı yılın futbolcusu seçilmiş zamanında.. Rotasyon’da Lucas’ın önüne geçecektir zannımca..

5 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

banega ve ireland dan sonra poulsen transferi bi burukluk yarattı elbette.ama kalitesi ortada.2 yıl rahat götürür.

oğuzhan dedi ki...

maschın gideceğini düşünürsek-ki kendisi hafiften kıvırmış Liverpool'dan değil, İngiltere'den ayrılmak istiyorum diye-gerekli bi bölgeye yapılan transfer.Hodgson Poulsenle Lucas'ı yan yana oynatmaz heralde, biz de Lucas kazmasını ilk 11'de görmekten kurtuluruz.Bence iyi transfer,takım yapısına her türlü uyar.Zaten biz öteden beri sevmişizdir İskandinav oyuncuları Poulsen de onlardan biri olur inşaallah.

Shareef dedi ki...

MOTM: Poulsen ikisinden de farklı bir transfer bence Banega ve Ireland, Gerrard'ın oynadığı yere yağılacaktı. Bu transfer Lucas'ın oynadığı yere..

Oğuzhan: Geleneklerine bağlı bir Scouser olarak güzel söylemişsin :D

fizyoterapist dedi ki...

kararsızım :D ama inşallah bizi güzel oyunuyla utandırır.hem kendini yeniden bulur hem de bize faydalı olur.en büyük artısı ise lucasın kadrodan bir adım daha uzaklaşmasıdır.inşallah masch gözden çıkarılmamıştır.poulsen kulübümüze hayırlı uğurlu olsun.

Shareef dedi ki...

Top kesip Gerrard'a verse yetecektir :D