24 Ağustos 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-107





















  • Masch için Liverpool 19M £ + Hleb’i istiyormuş, şu an ki teklid ise 16M+Hleb.. Masch gitsin artık, bu kadar Liverpool’u istemeyen bir adamı tutmaya çalışmak gereksiz. Sıktı artık.. Ama Roy, ManCity yenilgisini onun oynamamasına bağlamasın..
  • PSV sözcüsü, Liverpool Toiboy için Liverpool görüşlerimizi sordu bizde ilettik fakat 2-3 gündür her hangibi bir gelişme olmadı, demiş..
  • Cavelieri Cesena’ya gitti daha önce bahsettiğimiz üzere.. Hayırlı olsun, adam hiç ligde oynamadan, 3 yılda 10 resmimaça çıkıp gitti..
  • Liverpool Lille’den Debouchy ile ilgilenmeye başlamış. ( Bir gazete de Liverpool’un ilgilendiği futbolcuların sayısı 100’ü geçti diye yazmış :D Hepsini getirinnn )
  • Real Madrid’den Mahamodou Diarra ilgilendiğimiz başka bir futbolcuymuş, Masch giderse alınacakmış. Yani Poulsen Masch giderse diye alınmamış.
  • West Ham Babel’i en azından kiralamak istiyormuş. Roy ondan Torres yaratacak bu sebeple hiçbir yere gidemez.
  • Roy’a göre City maçında defansımız kötüymüş. Bizde Roy açtırma kutuyu söyletme esas kötüyü diyoruz.
  • Roy’a cevap, Torres’e City maçında sadece 12 kez top gelmiş, pasları da defans atmadı değil mi (aslında doğru olabilir, klasik 4-4-2 de ana oyun taktiği topu ileri şişirmek :D )
  • Liverpool Trezeguet’yi istiyormuş ki asıl iyi tarafı Soto’yu kakma şansımız varmış.
  • Liverpool 1924-25 sezonundan beri en kötü başlangıcı gerçekleştirmiş. O zaman 2 mağlubiyet almışız, bu sene 1 mağlubiyet, 1 beraberlik..
  • Yazımızın yayına hazırlandığı sıralarda ajanslara düşen bir haberi verelim (Allahım gazeteci mi oldum yoksa :D ) yeni bir teklif verilmiş Liverpool’a Avrupa dışından, teklif 400/500 M £civarındaymış.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

-masch bence de gitsin hleb ne kadar düşüşte de olsa kaliteli bir oyuncu kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı.ama masch ucuza gidiyor bence alonso kadar para edebiirdi halbuki.
-Diarra gelmesin :D annan gelsin :D
-Soto+plessis+el zararte=trezeguet :D
MAN OF THE MATCH

Shareef dedi ki...

Alonso kadar geçen yıl ederdi.. Annan kimsenin aklına gelmiyor maalesef

fizyoterapist dedi ki...

abi kusura bakma şehir dışına çıktığım için geç yazıyorum yorumları.izmirdeyim böylece takımımızın yeni formasını edinebileceğim.deplasman uzun kollu torres forması favorim :D bulabilecek miyim bilmiyorum :D
-toi gelsin.ama transfer politamız gerçekten berbat.eger bu politanın kötü olmasının nedeni takımın parasızlığı ise birşey diyemem ama olay çalışanların etkisiz kalması ise tıpkı medikal ekip gibi değiştirilmeli diye düşünüyorum.(dikkat ettim de torresten snra hiç iyi transferimiz olmadı.aa bi de johnson var ama olsun o kadar.küçülüyoruz)
-dileğim bir an önce kulübun satılması.
-her şeye rağmen yensek yenilsek Liverpoolun maçlarını son saniyeye kadar heyecanla izliyorum.bence city maçında Skertel in pozisyonu penaltı değildi.ayrıca dani ye şans verilmesi gerekiyor.onda owen ın yıldızının parlamasını görüyorum