23 Ağustos 2010 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-106






















Yaz döneminde ara verdiğimiz Liverpool’dan haberler köşemizi tekrar yayınlıyoruz, kıymetli Liverooolseverler kıvancımız büyük.. Haberlere geçersek eğer..

  • Söylenene göre Huang teklifini geri çekmiş, yılan hikayesine dönmüştü zaten, bir ara resmi teklif yapılmadı diyorlardı. Bir ara taraftar gruplarıyla da görüştü ama.. Asıl mesele bizim ….. (boşluğu siz doldurun kafanıza göre) patronlarımızın parayı onlar versin, Liverpool’u biz yönetip, parayı cebimize atalım zihniyetinden kaynaklanıyor.
  • Inter’e Kuyt’un satılık olmadığını bir kez daha iletmişiz. Rafa’nın yeniden biçimlendirdiği Kuyt’u almak istemesi bana doğal geliyor.
  • Barça’dan nefret etmek için sebepler: 1 Masch gibi bir adama 12M £ teklif edip, kabul edilmesini beklemesi..
  • Güzide insan, kafası güzel adam Mancini, Balotelli, Torres’den daha iyi olacak demiş. Kıymetli Liverpoolseverler gördüğünüz gibi Mancini uçarken çıktığı seviye yüzünden oksijensiz kalmış :)
  • Aqua’yı kiralık verdik, 20M € ya aldığımız adam 20 maça çıkamadı bizle (18 Lig maçı) Juve’ye geldiğim için mutluyum falan demiş tabi..
  • Ruiz’e teklif yapmışız da yapılacak teklif mi tartışılır (fiyat çok olsa da solda oynaması avantaj wide forward :D )
  • Poulsen sallamış Manchester takımlarına (rahmetli babam mançester derdi) Manchester takımlar iyi ama hiçbir zaman Liverpool’un gelenekleri ve tarihi onlarda olmayacak demiş ve eklemiş, Liverpool özel bir kulüp..
  • Son haberlere göre deli gibi forvet arıyoruz, Milevskiy, Trezeguet ve Toivonen bunlardan bir kaçı..

4 yorum:

Can dedi ki...

göbeğe bir anthony annan takviyesi gelebilir mascherano'nun ayrılması durumunda. hala barça-masch haberleri dolanıyor ortalıkta.

Monochrome dedi ki...

Umarım daha objektif bakabilmişsinizdir bugünkü maçtan sonra. Lütfen yanlış anlamayın beni, Liverpool gibi İngiltere'nin bence en büyük kulübünün Manchester City gibi "daha dün 1 bugün 2" tadındaki bir takımdan 3 yemesi benim sinirlerime dokunuyor. Barcelona örneğini de Barca hayranı olduğumdan değil, o taktiğin Liverpool'a çok uyacağından dolayı örnek verdim. Yoksa Fabregas ve Mascherano olayındaki tavırları beni germiştir.

Velhasıl Liverpool vasat futbolcularla bir yere varamaz. Madem para yok Lassana Diarra'yı alamıyorsun, Poulsen gibi adamlara para yatırmaktansa Annan gibi geleceği olan gençlere yatır. Konchesky veya Salcido ise felaket olur. Manchester City gibi "ya allah şunu alalım bunu da alalım" mantığıyla yönetilen bir kulüp bile bugünkü kadro kalitesi ile üstün gelmiştir. Zamanında Chelsea de böyleydi, şimdi akıllandılar ve her sene şampiyonluğun favorisi. Liverpool'un acilen A sınıfı oyunculara ihtiyacı var, Torres ve Gerrard son derece haklı. Hodgson hakkındaki fikirlerimi ise bir kaç maç sonra vereceğim, şu ana kadarki görüşüm Liverpool gibi büyük bir camiayı kaldıramadığı yönünde...

fizyoterapist dedi ki...

toi gelsin.ama bizim acilen bir sol açık(young) ve de orta sahaya(benega) ihtiyacımız var.takım city deplasmanında acil durum sinyali verdi. geçen sezondan kalma bir maçtı.huang da canımı çok sıktı.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.