3 Ağustos 2010 Salı

LIVERPOOL’A BAHAR GELİRKEN…

















Birkaç güzel açıklamayla başladık bu haftaya kıymetli Liverpoolseverler, birden bahar geldi sanki Merseyside’a :D

İlk açıklama Huang’dan geldi, QSL spor yatırım şirketi başkanı olan Huang’ın çin basketbol, beyzbol liginde ayrıca NBA’da yatırımları var. Liverpool’u alıcam ve dünyanın en büyüğü yapıcam demiş, uç bir örnek olsun diye de Messi gerekliyse onu almak için elimden gelen her şeyi yaparım demiş. :D Bazıları yok Messi gelmezmiş, yok Messi’nin ayakkabısını alamazmış Liverpool diye yorum yazmışlar :) burada amaç çıtanın n e kadar yüksek olduğunu göstermekken, Türkiye’de ki bu Barça’dan çok Barça’lılar böyle..

Sonra Torres tatilden döndü ve iç ferahlatan açıklamalar yaptı, Ülkenin en iyi takımındayım dedi, ilk günkü gibi takıma bağlılığım dedi, hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim dedi :) Roy Hodgson’ın Torres’i tatilde ziyaret etmesi beklentilerini ve ona verdiği önemi anlatması Torres’i çok etkilemiş..

En son açıklama, Corvino’dan geldi. Corvino kim derseniz, Fiorentina Spor Direktörü kendisi ve Insua takımımıza katılmayacak demiş. İstediği yüksek ücreti sebep olarak öne süren Corvino, Liverpool çok iyi yaklaştı bize (Amerikalı eşekleri diyo heralde :D ) ama Insua ile anlaşamadık demiş.

Bu durumda kıymetli Liverpoolseverler Huang takımı alana kadar kadromuz budur bana kalırsa..

4 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-messinin ayakkabısını alamazmışız :D çok güldüm abi yaa sanki messiyi isteyen var:D aksine biz onlardan messiyi istemeyiz ama onlar her fırsatta bizden torresi istiyorlar :D biz elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanalım yeter bize ;)
-Torres ve Corvino bu güzel hafta başında çok mutlu etti bizi inş bunlara Huang de eklenecek..
-insuayı da tebrik etmek gerekir çünkü pazarlıkta ona sunulan teklifi kabul etmemesi onun ne kadar kendinden emin ve kendine güvenen biri olduğunu bir defa daha göstermiştir.inşallah sezon sonunda fiorentina onunla anlaşamamanın pişmanlığını fazlasıyla yaşar :D

Unknown dedi ki...

bu sene ilk 5 zor girer liverpool..
derbide bile zor kazanır..
the toffies... EVERTOON ...

Shareef dedi ki...

Fizyoterapist: Insua biraz da gitmek istemedi bana kalırsa, yoksa Liverpool'da çok kazandığını zannetmiyorum ben..

Ömer: Hoşgeldin, evertonian'lımız eksikti zaten :D biz 5 olursak siz kaçıncı olursunuz peki (10/12) :D

Man Of The Match dedi ki...

yıllardır katılamadıkları şampiyonlar ligine kalmalarına ramak kalmıştı biz sollayıverdik ya hatırlarsınız onun hıncı hala devam ediyor.kıskançlık kötü tabi tevazuyu elden bırakmamak lazım.komik oluyo bloga girip laf atmalar falan hayır everton la lpool u ne kıyaslıyor kendi ayarındakilerle kıyaslasa ya stoke blackburn falan bir farkları yok.takımının adını bile doğru yazamamış fazla bir şey beklememek gerek.umarım uefaya katılırsınız.çünkü arteta fellaini cahill piennar 4 lüsünden biri oynamasın neler yapabildiğinizi görüyoruz.bahaneleri her yıl sakatlıklardır.geçen yıl ilk maçta takımın yarısı mı yoktuda 6 yediniz gunners tan.