14 Ağustos 2010 Cumartesi

RAKİPLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ- 4 SPURS





















Geçen yıl Spurs yıllardan sonra çok iyi bir iş çıkarıp 4. oldu.itiraf etmek gerek sezon sonuna doğru bizi fena çuvallatmıştı, 7. olacak derken o fikstürle adamlar bizi mahcup etti.

Reddknap 2008’de takımın başına geçtiğinde, takımın halini hatırlıyorsunuz, 1 sezonda o durumdan takımı CL’ye katılacak seviyeye getirmesi gerçekten büyük başarı. Tabi kadro kalitesinin çok iyi olması bunda etkendir fakat Modric’i sol tarafta bir oyun kurucu gibi oynatması, Huddlestone’u takıma sokması ki daha önce Ramos’un onu neredeyse gözden çıkardığını varsayarsak büyük iş gerçekten..

Geçen sezon oyuncularının yaşadığı sakatlıkları da çok iyi yöneterek, takımı sürekli istim üstünde (bu ne demekse) tutarak bu seviyeye getirdi..


TRANSFERLER

Gelenler: Sandro (Internacional).

Gidenler: Lee Butcher (Leyton Orient), Sam Cox (Barnet), Jimmy Walker (Serbest).


NELER DEĞİŞTİ

Takımda çok büyük değişiklikler olmadı ama kadronun daha çok oturması beklenebilir bu süreçte. Aldıkları tek oyuncu Sandro uygun şartlarda çok büyük oyuncu olabilecek potansiyele sahip.. Jenas’ın, Bentley’in ve Keane’in her an takımdan ayrılması beklenebilir. Ayrıca Crouch ile Merseyside takımlarının ilgilendiğini not edelim.


TAKTİK

Tipik bir adalı Teknik Direktör’e yakışan klasik bir 4-4-2 dir. Allah’ı var Redknapp tamda bunu oynatıyor. Bir kısa bir uzun forvet, sağ kenarda Lennon’un çabuk ve teknik oyunuyla anlam bulan 4-4-2.. Redknapp buna bir de Modric’in (ki ben Liverpool dışında ki oyuncuları pek beğenmem) ekstrem oyununu ekleyince çok başkalaşıyor oyun..


ANAHTAR OYUNCU

King ne kadar sağlıklı kalabilecek, Defoe ne kadar gol atacak, Lennon ne kadar geliştirdi oyununu, bütün bunlar önemli ama en önemlisi Modric.. Hakikaten sıra dışı bir yetenek o..


EPL’DE KAÇINCI OLURLAR

4. lük için bence M.City’den daha çok şansa sahipler..

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

bizim geçen yıl villa ile yaşadıgımızı bu yıl arsenalla yaşayacaklar 5.olurlar arsenal ı da 6.lıga iterler.bu kadar iddaalıyım.savunma zayıf wood ve king habire sakat(skrtel-agger misali).jenas gibi bir oyuncu nasıl yedek kalıyor anlamıyorum palacios u da begeniyorum citydeki de jong la aynı oyun tarzı var fakat jenas bambaşka.bu takımın en iyi yeri kanatlar kranjar modric bentley lennon...bale de kanatta zaman zaman görev alıyor.forvette çok iyi crouch defoe keane.valla kadro kalitesi olarak arsenal dan çok üstünler.city ile ikisinden biri ilk 4 e girer bence ama city daha şanslı görüyorum..manu nun da ne de olsa adı var diyip tottenham 5.olur diyorum..chelsea-city-lpool-manu-tot-ars bu şekilde biter lig.

Adsız dedi ki...

buraya da yazıyam görmezsin belki.



ya abi yine saçmalamışsınız.sadece fabregas yarışabilirmiş.mesela;bi kere sizin sol bekiniz aurelio bizim clichy.yedeği gibbs.varın farkı siz görün.diğer mevkiilerin karşılaştırmasını yapayım:
sağ bek:sagna(eboue)-johnson(carra:D)

stoper:vermaelen-agger

ön libero:song(frimpong,denilson)-poulsen

orta saha:fabregas(nasri,roscky,wilshere,diaby)-gerrard-(joe cole,lucas:D)

sol kanat:arshavin(vela)-jovanovic(maxi:D)

sağ kanat:walcott-kuyt

forvet:van persie,chamakh,bendtner-torres(babel,n'gog:D)


eee bol keseden atıyodun.şimdide konuş bakayım.30 yaşına gelmiş gerrard mı iyi,23 yaşındaki cesc mi?arshavin mi iyi, joe cole mu?chamakh mı iyi, n gog mu?clichy mi iyi aurelio mu?ayrıca bizde ;gibbs,bendtner,eboue,denilson,emmanuel thomas,frimpong,walcott,wilshere,sunu gibi adını sayamadığım bir sürü yedek(genç)oyuncu var.sana sorsam pacheco dersin orda kalırsın.hem geçen sene belli oldu zaten kimin daha iyi olduğu.sizle 3 maç yaptık.hepsini biz kazandık.adam akıllı sallayın bi daha...

Shareef dedi ki...

Adsız: Bir yere yazarsan yayınlarız merak etme, birde adını falan yazsan biz burada kimseye küfür etmiyoruz, kimseyi dövmüyoruz..Gelelim dediklerine, bakalım kim sallamış..

Hata olmuş heralde sizin çuval kalecileri yazmamışsın (biz teneke'de derdik küçükken) ayrıca yazdıklarında hep sizin aslarla bizim yedekleri karşılaştırmışsın..

Stoperlerimizden Agger'i sizin Wenger'de salya sümük istemişti, bizi seçti.. Bizim stoperler daha uzun ve kesinlikle daha iyi sizinkilerden.

johnson hem Sagna hemde eboue'den ve hatta ikisinin toplamından daha, iyi EPL'nin en iyisi her yerde yazar bu.. Sol bek sıkıntımız olduğu doğru da ön libero bizde sadece Poulsen yok ki o bile daha tecrübelidir sizinkilerden, unuttun heralde bizim Masch'imiz de var orada EPL'nin geçen yıl en çok başarılı pas atan adamı..

Sağ kanatta bizim Kuyt'umuz final oynadı ve o takımın 1 değilse bile 2. en iyisiydi.. sizin Walcott nerdeydi ben göremedim Dünya Kupasında..

Tekrar ediyorum bizim sol kanat problemimiz var ama kalan son yere bakarsak Sizin bütün forvetler (bendtner, RVP ve Eduardo) 19 gol ataren bizim bir tek Torres'imiz üstelik sadece 22 maç oynamasına rağmen 18 gol attı..

Bakınca farkediyoruz ki arkadaşım sallayan sensin..

Tekrar ediyorum buraya adını yazarsan kimse sana ne küfür eder nede yolda dövmek için sıkıştırır..

MOTM: katılıyorum dediklerine ama yazacak çok yerim kalmadı :D

Man Of The Match dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.