15 Ağustos 2010 Pazar

LIVERPOOL – ARSENAL MAÇ SONU (EPL)














Ne demeli, işte Arsenal’in Anfield balı.. Bütün şanssızlıklar peşimizi bırakmamış anlaşılan, sakatlıklar da başladı tabi.. Ama Oyun için umutlu olmalı her Liverpool’lu.. Takım sahaya çok iyi yayılıyor, gelişme gösteren oyuncularımız var.. Takım Mental olarak kuvvetlenmiş geçen yıl olanlardan sonra..

İlk yarıya bakarsak, topa daha çok sahip olan onlar olmasına rağmen, klasik Arsenal oyununda olduğu gibi kaleye bir türlü gidemiyorlardı. Biz aslında oyunu Forvet arkası oyuncularımızın becerilerine göre kurgulamışken, onların en beceriklisi Cole neredeyse rezilce bir kararla atıldı (İtiraz eden olursa Rosicky’nin Gerrard’a yaptığını örnek gösteririm, ama o kendini adice yere atıp debelenmedi) Neyse ki devre arası olmuştu.

İkinci yarı da Ngog’un şahane golüyle, anfield’da bir maçı izlemenin ne kadar harika olduğunu tv başında da olsa yaşadık. İkinci yarının başında tam 7 dk sahasından çıkamadı Arsenal, sonrasında top yine arsenal’in ayağındaydı.. Ta ki büyük bir şanssızlıkla yediğimiz 89. dk golüne kadar..

  • Masch’in sahada olması her şeye rağmen çok güzel

  • Ngog ne kadar geliştirmiş kendini öyle, abovvv

  • Torres bir şekilde etki ediyor oynadığı maça, inşallah satılmaz da Hansen, Rush gibi efsane olur..

  • Jovanovic kurt oyuncu ilk yarı da bulduğu pozisyonu atsa hem kendi hem bizim için süper olurdu..

  • Johnson bu sene daha iyi sanki..


LIVERPOOL : Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Daniel Agger, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Joe Cole, Dirk Kuyt, Javier Mascherano (Leiva Lucas, 79), Milan Jovanovic (Maximiliano Maxi Rodriguez, 66), David N'Gog (Fernando Torres, 74)

GOL: Ngog 46


ARSENAL: Manuel Almunia, Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Gael Clichy, Vassiriki Abou Diaby (Robin van Persie, 76), Samir Nasri, Jack Wilshere (Tomas Rosicky, 60), Andrey Arshavin, Emmanuel Eboue (Theo Walcott, 59), Marouane Chamakh

GOL: Reina (kk) 90

10 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-öncelike agger e geçmiş olsun.
-jova harika bir maç çıkardı anlaşılan yoruldu ki oyundan çıktı sol açık oyuncuların farklı olarak sanki çok ortaya geliyor yeri geldi farkettiyseniz gerrard ın kapması gereken topları kaptı.harika bir transfer oldu bizim için.riera dan iyi mi kararsızım ama.
-ngog herkesin yüzünü kızzartacaktı lucas la karşılaştırılıyordu ama artık ispatladı bence kendini.ama yinede torres den sonra ilk tercih olmamalı.
-aqua niye yoktu sakat mı?
-hakemin cehennemde yatacak yeri yok.aldı 3 puanı koydu topçulaırn önüne cole da bir an şaka sandı öyle bakakaldı.reina çok talihsiz böyle şeyler spikerin de dediği gibi hep onun başına geliyor.ve akılda kalıyor çünkü ya büyük maçlarda böyle hata yapıyor ya da balondan yediği için hafızalardan silinmiyor.ama ona laf atmaktansa 60-75 dk arası yaptıgı kurtarışları hatırlamakta fayda var.
-yine şansızlıklar masch,agger skat..hakem hataları..agger in yoklugunda yaklaşık 7dk 9 kişi oynamamız.zor gerçekten zor.en kötüsü cole için oldu daha ilk maçtan.

Görkem dedi ki...

Liverpool da maçtan çok taraftara dikkat ettim,gerçekten harikalar.Başlamadan önce "you will never walk alone" söylerken insan heyecanlanıyor.Her oyuncu giriş çıkışında taraftarların ayağa kalkarak alkışlaması,oyuncuları bu denli desteklemesi çok güzel.Premier ligde taraftarlar zaten genel olarak böyle küme düşen takımlarını bile gidip alkışlıyorlar dakikalarca ama Liverpool bir başka.Sahada ise harika bir mücadele vardı,premier lig bir başka ya ..

Shareef dedi ki...

Mental olarak bayağı iyi takım, inş. bu gece şeytanın da bacağını kırmışızdır :D

fizyoterapist dedi ki...

lanet olsun tek kelimeyle lanet olsun.g.tlerinden bal damlıyor o.çocuklarının..o hakemin de allah belasını versin bir de utanmadan 90 +4 te koscielny ye 2. sarıdan kırmızı veriyor.o dakikada neden kart veriyorsun ki maç bitmiş zaten.
-yine de duacıyım ve şanslı olan taraf bizdik.gerçekten çok şanslıydık ki; onlardaki o şansa rağmen beraberliği kurtardık.onlarda o şans varken yenilmemek işten bile değildi.
-gelelim futbola söyleyecek fazla bir şey yok.masch kestiği toplarla ve yaptığı bir asistle ne kadar hayati bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi bize.masch olsaydı belki de o 89 da yapılan ortayı yaptırmazdı kim bilir?aggerin önemli bir şeyi yok gibi geldi bana(kafasına çarpan top sıcak havada sadece biraz sarstı gibi olay nörolojik olduğu için doktorlar oyuna devam etmemesini uygun gördüler.tedbir için)ama masch ınki ona göre biraz ciddi gibi.
-gerrard carra skertel masch sakatlığa rağmen agger özellikle de kuyt varını yoğunu herşeyini verdi terini son damlasına kadar akıttı.
-hatamız.hatamız demem yanlış olur şanssızlığımız o ki;onlar yedikleri golün şokunu atlatamadan 2. golü atamamız oldu

footballMovement dedi ki...

öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı olur inşallah diyorum.

Oyun konusunda hemfikirim hatta içimde hala Roy Hodgson'a karşı bir tereddüt olsada sahada gerçek bir Liverpool vardı. Açılış maçı her ne kadar ölçü değilse bile Arsenal gibi bir takımla yapılan bir maçve bu maçta ligin ilk maçı olursa böyle bir oyunu zevkle izlemek düştü bize..

Agger'in durumu nedir bilmiyorum. Şerif ağabeyy bu konuda kanallarını kullanıup bize ögrenir. :o) Jovanovic üst düzey bir oyuncu olmasada takıma katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Benim en çok sevindiğim nokta Joe Coleın takımı çok çabuk benimsemesidir. Takımın şu an tek dezanavantajı Torres'in formunu yakalamamış olmasıdır.
Önümüzdeki maçı iple çekiyorum hatta ilk 3 hafta oynayacağımız maçları merakla bekliyorum. Aynı sistem ve aynı oyun devam ederse o Chelsea ve Manu'nun varya? dibini düşürmezsek bişey bilmiyorum..

Hilmi

Shareef dedi ki...

Görkem: Liverpool'lular her maçtan önce YNWA ile başlıyor.. Sanki Liverpool'un milli marşı gibi, tüyleri diken diken eden bir atmosfer hakikaten..

Fizyoterapist: Tamamen katılıyorum, her yerlerinden bal akıyor.. :D

FootballMovement: Agger beyin sarsıntısı geçirmiş, daha geniş bilgi henüz yok.. Torres düzelir Masch ve Insua gitmez ve Sol öne bir futbolcu alınırsa Şampiyon olurmuyuz acaba, yoksa :D

Man Of The Match dedi ki...

yoksa o neill gelir öyle oluruz :D

Shareef dedi ki...

:D dimi O'neill gönlümüzde yatan aslan

Kieran dedi ki...

agger'e ne oldu tam olarak?sanırım o anı kaçırmışım.sarsıntı gibi bir şey mi?

bu arada hodgson hakkındaki endişeler biraz olsun silinmedi mi sence de?

Shareef dedi ki...

Agger'in yüzüne top sarptı sertçe, beyin sarsıntısı dediler ama bugün akşama doğru netleşir.

Hodgson fena değil ama tam alışırken O'neill boşa çıktı :D