24 Ağustos 2010 Salı

M.CITY 3-0 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)













Bu takım 4-4-2 oynar mı demiştik baktık ki oynayamıyor. Roy günaydın… Uzun topu Torres’e at o yıpransın uğraşırken rakiple golü kim atsın..

Roy’cum canım benim, Rafa Lucas’ın oyununu tölere etmek için önünde Gerrard yanında Masch’i oynatıyordu da takım denge de duruyordu :D Sen ne yaptın göbeğe koyuyorsun olmazzz..

Sonra Roy’cum sağda solda duyuyoruz transfer bütçesi kullanmak istiyorum diye, A be canım, elindekilerle yetinmeyeceksen, Rafa’yı kovup seni neden getirsinler değil mi? Biliyorum çıkmazın da bu zaten, Liverpool’da Fulham kadar tekdüze ve basit olamıyor. Okumuşsundur/bakmışsındır müzede kupalar falan.. elvermiyor maalesef..

Şimdi sen beni dinle önünde 2 yol var birini seç, ilki patronlarla anlaşamadım deyip istifa etmek.. İkincisi hemen 4-2-3-1 mi olur 4-4-1 mi olur ama 2 forvetli sistemi bırakıp Liverpool satılana kadar kulübün başında kalmak…

Roy’cum maça gelirsek eğer, gelmeyelim çünkü maçı sen bizden daha yakın bir yerde izledin zaten.. Bu sebeple şimdi izin verirsen şarkıya başlıyorum,


“When you walk through a storm, (Bir fırtınaya karşı yürürken),

Hold your head up high, (Başını yukarda tut)


M.CITY: Joe Hart, Micah Richards, Vincent Kompany, Joleon Lescott,Kolo Toure, K, James Milner, Adam Johnson, A, Gareth Barry, Nigel de Jong, Yaya Toure, Y (Pablo Zabaleta, 85), Carlos Tevez (Joao Alves Jo, 85)

GOLLER: Barry 13, Tevez 52, Tevez (pen) 67


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Daniel Agger, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Leiva Lucas, Fernando Torres (Ryan Babel, 78), Milan Jovanovic (Daniel Pacheco, 86), David N'Gog

8 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

Kimsenin Masch a dil uzatmaya hakkı yok.Gitmek istememesi ztn anormal olur.Niye böyle ORTA SINIF bir takımda oynasın ki.Gerrard ve Torres e de yazık oluyor.En güzel günlerini boşa harcıyorlar.Aslında kendileri de gitmek istiyorlar kendilerini tatmin etmek için yıldız transferi istediler sırf taraftardan çekindikleri iç...in bir şey diyemiyorlar gerçekten yazık oluyor onlara bir barca bir milan da sıradan yıldız oalbilirler ama çok daha mutlu olurlar.
Bir söz de Hodgson a lan eşek herif 3-0 olmuş dakika olmuş 75 daha yeni mi yapıyosun oyuncu değişikliğini illa skor tabelasını gözüne sokarcasına zumalamak mı gerekicek.Bari babel i alırken maxi yi de alsaydı.Lucas:yine haram para yedi bildiginiz gibi.pacheco 5 dk lık oyunda ondan daha yararlıydı.Bir söz de Reina:Scous...er dedik gerçek liverpoolu dedik bagrımıza basstık.seviyoruz da onu.ama bu kadar rastlantı olamz balondan gol yersin arsenal maçında dünyanın en güzel kendi kalesinbe atılan gollerinden birini atarsın bugün micah ın golünde de hata yaparsan artık bir şeyleri sorgulamak gerek.Sayısal bir dille ifade edebilme şansım olsaydı Glen in ne kadar gerilediğini çok güzel anlatabilirdim.Futbola yeni başlamış 8 yaşında çocuk gibiydi.
Torres-Gerrard-Jova haricinde iş yapan adam yoktu.Ngog da bu kadar diretmesini anlayamadım.Neden? Kompany oynatmadı işte hala 80.dk ya kadar anlayamadın mı ne bekliyorsun Ngog dan? Poulsen i en azından 5 dk takıma ısındırmak adına lucas la değiştirmek gerekmez miydi? bazen düşünüyorum orada da işler tr deki gibimi işli...yor diye hani lucas içeriden bir adam tutmuştur banko oynuyordur hani arkası sağlamdır diye bi ihtimal.Yine bir sezon gitti baksanıza chelsea nin averaja puana sonra bizimkine birbirimizi kandırmayalım bu vakitten sonra artık bence burası tr ligi değil her şeyin telafisi yok maalesef.hedef ilk 4 olmalı artık.(zaten hep öyle değil miydi) şu takımı destekleme anlamında seneye 10çyılımı kutlayacagım gözle görülür hiç bir gelişme kat etmedi.katettiği zamanlar oldu sonra 2 sezon oynadıgı futbolla itibarını yerle bir etti.Şu an takım yerin dibinde.
Masch ı salalım gitsin bence.15m gelse direkt satacakmış onu bize kendisi 18 milyon pounda geldi ve yıldız değildi gelecek vaadediyordu.ama artık bir yıldız oldu en az 25m euro+hleb..fizyoterapistin dediği ayrıca çok sanslılardı 2 sene evvelki bolton maçını hatırlayın gerrard ın şutu nasıl da direkten döndükten sonra j...askeleinen in sırtına çarpıp gol olmuştu youtube a komik kaleci gol futbol tarzı şeyler yazın ilk çıkan gol tiplerindendir şansa bakın ki hart ın omzuna çarptı geri döndü.hayır maazretlere sıgınmak istemiyorum sanki oradan maçı çevirip 4-3 yapıcaktık ama insan ister istemez diyor en azından içini böyle rahat ettirmeye çalışıyor.
not:uzun oldu kusura bakma şerif abi.

Man Of The Match dedi ki...

hiç bir liverpool taraftarı bunları haketmiyor.sinirden ağlıcam yemin olsun.allah de emeği geçenlerin belasını versin.başka bir şey demiyorum.

Shareef dedi ki...

Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim... Bırakın rahat olun bu sene, şarkılar söyleyelim bu sene.. Bu sene bizim şarkılar, tezahuratlar yılımız olsun.. Fernando Torres Layılaylaylay :D

Adsız dedi ki...

Sana bu gece çift taraftan da darbe gelince şaşırdın galiba şerif abi çok iyimsersin :D seni de bozdu bu liverpool.hep lucas ın yüzünden.Şerif abi maç sonucunu bir daha yazayım istiyorsan CİTY 3-0 LOSERPOOL

Man Of The Match.

oğuzhan dedi ki...

maçı kaybedeceğimiz 10 dk. sonra belli oldu.Liverpool tarihinin en aciz maçlarından biridir heralde.Çok yazık ediyorlar böyle bi takıma.
Torres N'gog bırakın beraber forvet oynamayı aynı parkta yan yana yürüyemezler bu kadar alakasız ve kopuk forvet ikilisi olabilir mi?Çift forvete lafım yok ama Torres'in partneri N'gog olmamalı.PSV'de Toivonen mi ne İsveçli midir Fin midir, müthiş bi oyuncu var onu alsak süper olacak.
Lucas'a da ne diim,sahada dolandı durdu,insan hiç mi olumlu bi hareket yapmaz.
Maçla ilgili en kötü olgu, takımın yenilmeme direncinin sıfıra yakın olması.Sanki takımda umutsuzluk havası hakim.
pozitif düşünecek olursak Jovanovic her ne kadar topların çoğunu ezse de sanki ilerde olacak gibi.Poulsen bizi Lucas belasından önünde sonunda kurtaracaktır.Son olarak "I believe in Roy" Çok şanssız bi fikstürle başladı,Arsenal-City nedir ilk iki hafta.Chelsea'nin çerez niyetine yediği takımlarla biz oynasaydık en azından başlangıcımız bu kadar kötü olmazdı.
Her ne olursa olsun "You'll never walk alone..."

theotheo dedi ki...

bence dünkü oynadığı futbolla liverpool dibi görmüştür daha kötü oynayabileceğini düşünmüyorum.

bu oyunla devam edilirse bırakın ilk 4'ü ilk 10 olursa öpüp başınıza koyun.

Shareef dedi ki...

MOTM: Biz hiç loserpool olmadık daha doğrusu bunun için oynamadık.. Biz futbol'da güzel denilebilecek ne varsa onlar için oynadık..

Oğuzhan: Toiboy alınacak heralde ama maalesef "I don't believe Roy" O'neill gelsin bir an önce..

Shareef dedi ki...

Theotheo: Ben solda biten oylama da zaten ilk on demiştim :D