15 Ağustos 2010 Pazar

LIVERPOOL – ARSENAL MAÇ ÖNCESİ (EPL)













Vee sezona başlıyoruz hem de Arsenal gibi güzide :P bir kulüp ile.. 172 maç yaptık Arsenal ile ve 68 galibiyet, 60 mağlubiyet, 44 beraberliğimiz var.. Yeni oyuncularımız ve yeni TD ile umutluyuz açıkçası.. İnanıyorum ki nasıl başlarsak öyle gidecek.. Sezonun ilk maçı olması sebebiyle elimizde çok veri yok ama biz birkaç resmi maç oynadığımızdan ve söylenen göre çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizden kendimizi şanslı görüyorum..


SAHA: Anfield


MAÇ SAATİ VE YAYINI: Spormax 18:00


LIVERPOOL: Reina, Skrtel ve Torres maçta oynamayabilir. Anfield’da oynadığımız Arsenal maçlarının 48 ini kazanmış, 22 sini kaybetmiş ve 16 sı berabere bitmiş.. Son 6 maçta maalesef 2 mağlubiyet ve 4 beraberliğimiz var, Arshavin’in yerlere akan balı sebebiyle (Liverpool kalesine 6 şut 5 gol) haksız beraberlikler falan oldu tabi, kalemize 4 kere gelip 4 gol atabiliyorlar yan, :D Bunun yanı sıra kazanırsak 2000. Lig galibiyetimizi alacağız. Eğer kazanırsak 1892 den beri bir Menajer ilk kez Liverpool’un başına geçtiğinde ilk 3 maçı kazanmış olacak..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Agger, Carragher, Kelly; Gerrard, Lucas; Pacheco, Cole, Jovanovich; Ngog.


ARSENAL: Bendtner, Djorou, Ramsey kesin yok, Denilson, Diaby, Song, Fabregas ve RVP ise şüpheli.. Arsenal son 9 açılış maşının 8 ini kazanmış, Geçen sezon Arsenal en çok ofsayta kalan takımmış 138 kez ile.. Son zamanlar da bildiğiniz gibi çok ballılar Anfield’da biri şut çekiyo birinin bir yerine çarpıyor, defansın ayağı kayıyor falan gol atıyorlar..

Muhtemel 11: Almunia; Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy; Eboué, Diaby; Walcott, Nasri, Arshavin; Chamakh.


HAKEM: Martin Atkinson

2 yorum:

Siriusz dedi ki...

dün gece rüyamda gördüm 4-1 jovanovic hat trick =)şaka bir yana umarım kazanırız lige arsenal galibiyetiyle başlamak baya moral ve güven getirir kırmızılı takımımıza=)

Shareef dedi ki...

Bende de bir umut var ama bakalım nasıl olacak inşallah yeneriz..