29 Ağustos 2010 Pazar

LIVERPOOL 1-0 W.B.A MAÇ SONU (EPL)














İnternetim de ki problemler sebebiyle birkaç post giremedim, kıymetli Liverpoollulardan özür diliyorum..

Maçı bölük pörçük de olsa izledik, internetten de yardım alarak, 55-60 dk gerçekten berbat bir futbol oynadık. Hakemin aptalca iki tarafa da çalmadığı fauller yüzünden bizim için oyun biraz daha zorlaştı. Birde tabi sahada olmayı bırakın tribünde ne işi var bunun, bu adam futboldan anlamaz ki diyebileceğimiz adamlar sahada olunca :)

Futbolcularımız 3 grupta mücadele etti bu gün, Çalışıp didinenler, Kuyt, Torres biraz Gerrard ve Johnson, Görevini yapanlar, Skrtel, Agger, Poulsen, Reina, Carra, Gereksizler lucas, Jovanovic

Hakikaten Lucas’ı her maç acaba haksızlık ediyormuyuz ona diye pozitif bir gözle izliyorum ama çok yetersiz kıymetli Liverpoolseverler, bir pozisyonda topu uzaklaştıramadı ya :D

Ben Jovanovic’in de çok formda olduğunda yedek olarak takımda tutulabileceğini düşünüyorum.. Umutlarımı kaybettim yani..

Maçı almayı düşünen 2 oyuncumuz vardı sahada onlarda paslaşıp golü attı zaten, golden sonra biraz daha iyi oynadı Gerrard falan gerçi, bir de penaltımız verilmeyince.3 Puan aldığımıza şükrediyorum.

Kıymetli Liverpoolseverler şunu söylememe izin versin yalnız, Poulsen gerçekten bu takıma katkı verecektir, Lucas’ın yanında senelerdir Liverpool’daymış gibi oynadı (bir klişeyi daha gerçekleştirdim mutluyum)

Haftaya Birmingham maçında ortasahada Meireles ve Gerrard, forvet arkasında Cole ve Forvette Torres ile bu kabız futbolu biraz daha atlatacağımızı düşünüyorum..


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Daniel Agger, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Leiva Lucas, Christian Poulsen, Fernando Torres (Ryan Babel, 89), Milan Jovanovic (Maximiliano Maxi Rodriguez, 60)

GOL: FERNANDO TORRES LIVERPOOL'S NUMBER NINE!!!!!!!!!!!!!! NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA 65


W.B.A: Scott Carson, Jonas Olsson, Nicky Shorey, Gabriel Tamas, Gonzalo Jara, James Morrison, Chris Brunt, Graham Dorrans (Somen Tchoyi, 76), Youssouf Mulumbu, Peter Osaze Odemwingie, Marc-Antoine Fortune (Chris Wood, 82)

2 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

abi ben de maçı izleyemdim.resmi siteden takip ettim.öldüm öldüm dirildim.bu maçtan da 3 puan çıkaramasaydık durum çok çok vahim olurdu.lucası tahmin edebiliyorum :D yeter yaa vasatın altındaki bir oyuncuda bu kadar ısrar etmenin mantığı ne?koy poulseni takıma alışsın,koy spearingi veya shelveyi kendini göstersin.lucas out!!!!

Shareef dedi ki...

Zaten Roy'da Poulsen ve Meireles'i Lucas'ın önüne almış diyorlar.. Yani yedek olarak takımda tutulacak..