30 Nisan 2010 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-99
















Öncelikle geçen akşam hayalkırıklığından unuttum şimdi yazayım, Star Tv ne kadar güzide spiker varsa toplamış :) sanıyorum spor spikeri alınırken CV’lerinde ilk baktıkları futboldan anlaması değil, değil ama ellerinde CL var EL var :) Ertem Şener abimiz sağolsun Liverpool’u akşam 3-3-3-1 olarak başlattı ve ilk yarım saat sanıyorum Masch’in sağ bek olduğunu anlamadı, dahası sağ tarafa hiç gelmeyen Johnson’ıda sağda saydı solda ise Agger oynadı.. : ) Bizde İnna Asabirin çektik ekran başında..

Haberlere geçersek,

  • Rafa, akşam ki maç için problemlerimiz var, sakatlarımız var forvette opsiyonumuz yok ama futbolcularım çıkıp sahaya aslan gibi mücadele ettiler, onlarla gurur duyuyorum demiş .. :) Bir tek biz İngiltere’nin Barça’sıyız dememiş :)

  • Akşam ki hüsrandan sonra Rafa gene transferden bahsetmiş oyuncu almalıyız, futbolcularım 4-5 diyor belki daha fazla belki daha az ama almalıyız demiş ve eklemiş ama sanıyorum yazın herhangibi bir bütçe alamayacağım şu an elimde de bir bütçe yok.. Liverpool çok önemli bir kulüp ama 2-3 yıldır işler biraz değişti, şimdi biraz daha dikkatli yönetmeliyiz durumu.. Kıymetli Liverpoolseverler anladığım kadarıyla Rafa kaçar :)

  • Ancelotti Rafa Juve için çok uygun demiş, hatta tam şöyle demiş, “taktik, deneyim, iyi planlama: Rafa juve için çok iyi olacaktır.. “ Ama demiş sonra onu Liverpool’dan koparmak çok zor olacaktır çünkü kulüpteki sorunlara rağmen taraftar ile arasında özel bir bağ var..

  • Rafa Chelsea maçı hem onlar hem bizim için çok önemli, hala 4.lük için savaşıyoruz ve gerçekçi olmak gerekirse bu hiçde kolay değil ama oyuncularım alınabilecek 6 puan olduğunu biliyorlar ve bunu almaya çalışacaklar demiş.. Bizde Allah kabul etsin diyoruz..

  • Juve başkanı Liverpool’dan Masch’i koparacakmış :) ayrıca Dzeko ve Behrami’yi alıp 80M € verecekmiş.. Masch ben Liverpool’a alıştım burada kalmak istiyorum diyor ve ayrıca sözleşme teklif edeceklerse bana 6 yıllık olsun diyor.. Adamsa hangi havalarda :)

  • Rafa’ya geleceği sorulduğunda, geleceğim Chelsea maçı ve ondan sonra Hull maçı diyerek cevap vermiş.. Gitti bu gitti :)

  • Lazio’da TD ile sorunları olan Zarate ayrılmak istiyormuş ve güzide kulübümüz bu yarışta M.City’ye rakip olmuş.. Bu adam işe yarar kıymetli Liverpoolseverler, kanatlarda oynayabilmesi opsiyon sağlar takımımıza..


5 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Ertem Benzama ile ilgilendiğimizi söyledi.Aman aman allah korusun!
-In:S.Taylor,Kjaer,Krasic,Vaart
-Out:El Zararte:D,Babel,Benayoun,Plessis,Ngog ve istemeyerek te olsa Riera.

Man Of The Match dedi ki...

Asıl adamları unutmuşum Silva ve Mata :D

Shareef dedi ki...

Benzema yazıyo bütün avrupada ama :D bilmem ki gidenlerinden N'gog tutulmalı bence herşeye rağmen...

ynwa dedi ki...

evet, 4. olma ihtimalimiz matematiksel olarak olmasada mantıken sona erdi.

- kalan iki maçımızı kazanırsak,
- çarşamba günkü city - spurs maçı berabere biterse,
- son hafta spurs küme düşmüş burnley'e yenilirse,
- city de iddasız west ham'a kaybederse;

4.lüğü alıyoruz :)))

öte taraftan everton'un bugün puan kaybetmesiyle europa league saçmalığını da garantilemiş olduk.

yani uzun lafın kısası yarın biraz "relax" takılmak lazım.

Shareef dedi ki...

Relax çok önemli :D biz her ihtimalde seneye bakıcaz.. Rafa'da gitmezse