25 Nisan 2010 Pazar

BURNLEY – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)













Daha önceki tahminlerimiz tuttu sayılır, Burnley TD Laws aynı bizimkiler gibi konuşuyor, “kimin ne dediği umurumuzda değil, biz bunu yapabiliriz ve yaparak kümede kalacağız” :) Tanıdık geliyor değil mi ?

Biz 7. sıradayız ve 4. Spurs’den 5 puan fazla almamız gerek onları geçebilmek için tabi onlardan bu kadar puan fazla toplayacaksak aynı zamanda City’den 4 ve Villa’dan 2 puan fazla da olmuş olması gerekli.. Ki bizim kalan maçlarımızdan biri Chelsea ile :)

Brian Laws Burnley ile çıktığı 16 maçta 13 mağlubiyet almış bunların 7si 1 farkla, yani ne yapıyor ediyor Laws kaybettiriyor takıma :) Burnley Ligde bizi 1973’ten beri yenemiyormuş, ama kupada 2005’te Traore’nin kendi kendi kalesine attığı golle yenmişler.. Burnley 24 maçtır gol yiyormuş.

Liverpool 2010’da hiçbir deplasman maçını kazanamamış (bu sefer bir şansımız var N’gog oynamayabilir :) ) Bu sene sadece 3 takımı hem deplasmanda hem kendi sahasında yendi İnş. Bu 4 olur. Ligde 390 dk da sadece 1 gol yedi Liverpool (Sıfır sıfıra bağlar bu maç yani )


SAHA: Turf Moor


YAYIN: Spormax (ilk yarıyı izleyeceğiz sonra rezil olacak maç, Sopcast’leri hazırlayın :) )


LIVERPOOL: Sakatları saymaktansa oynayanları saymak daha iyi :) Skrtel, Aurelio, Kelly, Insua, Kelly, Torres, Ngog sakat, gerçi Ngog’un oynama ihtimali var ama, Riera Rafa’dan cezalı bunun dışında eksik yok ama daha ne olsun diyesi geliyor insanın ..

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Carra, Soto, Agger, Masch, Lucas, Kuyt, Maxi, Benayoun, Gerrard


BURNLEY: David Nugent oynayabilecek durumdaymış fakat Mc Cann kesin yok Carlisle’nin oynayıp oynamayacağı ise maçtan önce belli olacakmış, cezalı oyuncuları yok, Fletcher 12 golle takımın en golcüsü bunların 8’ini EPL’de atmış..

Muhtemel 11: Jensen; Mears, Cort, Duff, Fox; Paterson, Elliott, Alexander, Cork, Eagles; Fletcher.


HAKEM: Martin ATKINSON


Not: Foto Brian Laws Burnley TD

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

ahahah:D o traore nin kendi kalesine attıgı gol müthişti hatta maçı kanaltürk yayınlamıştı. hatırlayamayanlar olursa diye koydum linki izleyin http://www.youtube.com/watch?v=ECwFTB9xlj4

Shareef dedi ki...

komik olanlardan seçmişsin ama :D zidane dönüşü he