26 Nisan 2010 Pazartesi

LIVERPOOL’DA TRANSFER




















15 yaşındaki genç İsveçli oyuncu Kristoffer PETERSON bu ay başında çıktığı antrenmanlarda beğenilmiş ve Liverpool kendisine okul ve eğitimin içinde olduğu bir kontrat teklif etmiş. Sanıyorum forvet oyuncu artık bizde..

Diğer bir haberde Charlton’ın süper yeteneği 18 yaşında ki Shelvey ile anlaşmaya çok yakınmışız, EPL’de baştan 6-7 takımın listesinde olan oyuncu Liverpool’u tercih edecekmiş bize hediyesi ise 2-3M Pound civarında olacakmış. Oyuncu AMC ve SS(second striker)

Son olarak, ManU’nun Burnley’den aldığı Gana asıllı 1993 doğumlu Cofie’yi Liverpool aldı kaçtı yapmaya çalışacakmış. Uzun ve çok güçlü bir oyuncu oluğundan bahsediliyor oyuncunun..

Not: Foto PETERSON’a ait..

2 yorum:

joenisatriani dedi ki...

Üçünü de bilmiyorum. Umarım gelecekte büyük isimler olurlar. Yalnız bu 3-5M pounda alacağımız "yıldız" oyuncular sırasında muhtaç kalmayız. Gene Krygiakos gibi tiplemeler gelmesin mümkünse :D

Shareef dedi ki...

Shelvey'yi birkaç zamandır duyuyorum (kel kafasında da hatırlıyorum :D ) Bunlara ihtiyaç var ama zannımca, Amoo, N'goo, Ince, Pepper, Sama, Emilsson, Saric, Pallson, Mavinga, Mendy, Kacanicklic, Dalla Valle, Bruna, Duran, Pacheco, Ayala, Irwin.. Bunlardan 3-4 ü sıradan oyuncular olarak olsa bile takıma girse büyük kazanç olur.. Düşününü Lucas'ı 6M a aldık.. Bu oyuncuların hepsi neredeyse 6 M dur.. Birde yıldız olan olursa tadından yenmez..