14 Nisan 2010 Çarşamba

LIVERPOOL’DAN HABERLER-96
















  • Torres West Ham maçında oynayabilirmiş, teknik ekip onu yeterince fit görürse, bana kalırsa oynamayacaktır ama..

  • Carra her şeye rağmen yıldız isimlerin tercihi olacaktır Liverpool demiş, CL’ye kalamazsakda bu değişmez çünkü Liverpool’un harika bir tarihi ve öyle umuyorum ki harika bir geleceği olacak diye eklemiş.

  • Rafa Pacheco’yu harika bir gelecek bekliyor Anfield’ta demiş. Fulham maçında bir şeyler yapmaya çalıştı, rakip boş alan bırakmadı ama yine de iyi oynadı. Onun gibi akıllı bir oyuncu, sıkı çalışınca daha efektif olacaktır. Bazen yetenekli oyuncular istikrarsız olabiliyor ama Pacheco şimdiki gibi çalışmaya devam ederse çok çok önemli bir oyuncu olacak..

  • Rafa Juve’nin 2. teklifini de reddetmiş fakat söylenene göre bu sefer Menajeri Torino’ya gitmiş. Bu sorulduğunda yalanlamış ama menajeri, biz pek inanamadık. Rafa Liverpool’dan ayrılırsa ben bunu kıymetli Liverpoolseverlerden bileceğim ona göre :)

  • Rafa, Badalona takımda oynayan 16 yaşında ki Aroca ve ailesini Liverpool’a getirmiş ve antrenmana çıkarmış akademide (sadece Aroca çıkmış antrenmana :) ) beğenilirse kontrat yapılacakmış..

  • Aurelio heralde Olympiakos’a gidiyor. (Not: GS li dostlar aslaya caner’le Balta’yla olmaz bu iş )

  • AEK’nın yeni seçilen başkanı Nemeth’i takımda tutmak istiyormuş, Nemeth bu işe iki kulüp anlaşırsa neden olmasın benim tek istediğim daha çok maç oynamak demiş.

  • Mourinho 25-30 M Pound’a Gerrard’ı alabileceğinden eminmiş, bizde kendisine gereken hareketi yapıyoruz buradan :)

  • Hamburg’lu Elia için yaklaşık 9 M luk bir teklif yapacakmışız ve kabul edilecekmiş..

  • Wijnaldum, ülkesinde ki bir gazeteye, tek düşündüğüm Feyenoord demiş ve eklemiş İngilizler çılgın öyle şeyler söylemedim..

5 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

ya torres içinde uzun süre sahalarda olamayabilir falan da deniliyor.bu adamda ne sorun var habire sakkatlanıyo 2 yıldır.aynı sakatlık değilmi dizden?

oğuzhan dedi ki...

Hiçbir TD Liverpool'dan büyük değildir. Benitez gider başkası gelir. 6 sene geçti şampiyonluk gelmedi demek ki ortada başarısızlık söz konusu. Oynattığı futbolu, futbolculara olan yaklaşımını ve de diktatör tavırlarını sevmiyorum. Gitsin gerekirse 9-10.luğa oynayalım ama Liverpool ruhuyla oynayalım.Başarı önemlidir ama karakter vazgeçilmezdir. Liverpool kulüp kültürü ve taraftarıyla diğer rakiplerinden (Chelsea,Arsenal,City,Tottenham) çok daha adalıdır. Man.Utd. de adalı özelliğini Fergie gidince kaybedecek ve bana göre bizim gibi 15-20 sene şampiyonluk hasreti çekeceklerdir.
Zaten biz yanlışı zamanında Gérard Houllier' i getirmekle yaptık.Houllier Fowlerlı,McManamanlı,Redknapplı takımın asil ruhunu kaybedip yerine ne idüğü belirsiz ordan burdan toplama adamlarla takım oluşturdu. Bizim başarımızın sırrı Gerrard ve Carragher gibi altyapıdan oyuncu yetiştirip bunların yanına Torres,Xabi Alonso,Kuyt gibi isimleri monte edebilmektedir. Yoksa Houllier ve Benitezin yaptığı gibi İspanyadan, Fransadan salak saçma gençleri getirmekle olmaz. Gençleri de yazıyosun burda Shareef inşaallah ben yanılırım ama yazdıklarından da bişi çıkacağını zannetmiyorum. Çok ümitli olduğun Pacheco'dan bile.
Son olarak Juve 70 milyon € bütçe sunuyormuş Rafa'ya.Kendisi de demiş "6 yıldır istediğim oyuncuları transfer edecek parayı bulamıyorum. Durum böyle devam ederse, Liverpool'un beklenilen seviyeye çıkması zor olur” kendisine yolu açık olsun diyoruz.
Başladığım cümleyi genişleterek bitiriyorum.
Hiçbir isim Liverpool'dan büyük değildir. YNWA

Shareef dedi ki...

Torres geçen sefer fıtık olmuştu, 2 yıldır bildiğim kadarıyla aynı sakatlıkları değil ama, bu ara sakatlandı çok..

Oğuzhan

İlginç gelebilir ama bence de Rafa o adalı ruhu arıyor.. daha çok adalı (öz. Liverpoollu) oyuncu katmaya çalışıyor altyapıya.. Torres, Alonso, Kuyt hep Rafa'nın adamı altyapıdan adamlar çıkmaya başlayacak çünkü gözle görülür yetenekler var, biraz daha sabır bence :) en azından Purslow'un dediği gibi yapalım.. Ne demişti rakiplerimizin TD leri yıllardır o takımların başında 10 yıllardır aynı adamlar var bu işler istikrarla olur :) Birde paralı Chelsea tabi.. Ama evet kimse Liverpooldan büyük değildir.

Ali Ece dedi ki...

Mourinho 25-30 M Pound’a Gerrard’ı alabileceğinden eminmiş, bizde kendisine gereken hareketi yapıyoruz buradan :)
SÜPER
Rafa konusu uzun uzun tartışılır yalnız şurası kesin ki Gerard Houllier'den sonra da değerlendirmek her anlamda zor, Dalglish-Paisley-Shankly ile karşılaştırmak da tarihi bir haksızlık... Yine de bu sezonki performansı kötü Benitez'in maalesef

Shareef dedi ki...

Ben kıymetli Liverpoolseverlerin aksine 4 yıl daha takımda kalırsa :) adını üçlünün arkasına yazdırır diye düşünüyorum.. Sıralama da uygun 1- Shankly 2- Paisley 3- Dalglish 4- ... :)