29 Nisan 2010 Perşembe

SHELVEY LIVERPOOL’DA















Akşam saatlerinde resmi siteden açıklandı, soğuk algınlığım sebebiyle şimdi girebiliyorum postu.. Charlton’dan Jonjo Shelvey’i renklerimize bağladık.. Charlton başkanı Shelvey için doğru takım Liverpool’du demiş.

Rafa’da son 2-3 yıldır İngiliz oyuncularımızın azlığından dolayı üzgündük, takıma İngiliz oyuncular kazandırmak istiyorduk, şu ana kadar akademi’den çok oyuncu gelmedi, bizde bu yolla (satın alma) İngiliz oyuncu bulmaya çalışıyoruz. Artık takımımızda birkaç İngiliz oyuncu var ve birkaç tane Akademiye’de kazandırdık (Ngoo, Sterling gibi) ve Shelvey gibi oyuncular da bizim için bir başka opsiyon oluyor. Bir yıldır takip ediyorduk ve artık takımımıza katmak için doğru zaman olduğuna karar verdik. Shelvey daha çok genç ve Charlton ile ilk maçına henüz 16 yaşındayken çıktı, o kaliteli bir oyuncu ve sanıyorum ki takımımız için çok iyi bir transfer oldu demiş.


2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Orta sahanın ortası ve forvet arkası oynayabiliyormuş.(CM diliyle MC-AMC.DMC de oynar gibime geliyor).
-Ama yinede Aqua veya Masch dan birinin sakatlanması durumunda ilk tercihin Lucas olacagını düşünüyorum.Aslında bir nevi doğruda yeni transfer daha 18 yaşında.Ama en azından 10 15 maç oynatmalı.

Shareef dedi ki...

yanlış :D LUcas'ın sakatlanması durumunda Aqua ilk tercih.. Bakarsın Insua gibi çeker alır formayı belli de olmaz hani