11 Nisan 2010 Pazar

LIVERPOOL 0-0 FULHAM MAÇ SONU (EPL)












Evet şampiyonlar ligi kaçtı, Rafa maç sonunda, elimize güzel fırsatlar geçti fakat değerlendiremedik hayal kırıklığı içindeyim demiş. 4. olmanın bizim elimizde olmadığını da belirtmiş ve demiş ki gerçekçi olmak lazım …

Maçın içine eden Spormax’ın yayın politikasını ve buna karar veren yöneticilerin bir kez daha ellerinden öpüyor ve ne güzel insanlarsınız diyorum.. Liverpool uzatmalar hariç daha baskılı oynadı sayılır ama Torres olmayınca gol atmak bizim için deveye hendek atlatmaktan zor oluyor. Rafa Torres’in dizi ile bir problemi vardı ve onu korumak için oynatmadık derken aslında EL’de oynasın mı diyordu bilmem.. 8. bile olabiliriz şu durumda.

Bizim için mantıklı olan, EL’yi kazanıp, Ayala, Pacheco ve hatta Dalla Valle gibi oyuncuları kazanmak için oynatmak olmalı ligde bundan sonra ve yazın en azından 5-6 futbolcu alacak parayı da bulmalıyız. Geçenlerde okuduğum bir yazıda geçen yıl KOP şirketinin (Liverpool’u yöneten şirket) ettiği 36 M pound zararın bu yıl artabileceğinden bahsediliyordu ve 350M poundluk borcun en azından yeniden düzenlenmesi için bir 100 M pound’a daha ihtiyaç olduğu söyleniyordu. Stadyum yapılacağı da varsayılırsa yaza doğru bir el değiştirmenin olması bekleniyor. Yani yeni futbolcu alabilecekmiyiz oda meçhul..

Maç işte oynandı bitti :) pacheco oynadı bu önemli ve bir tehlike gibisinden bişey yaratmaya çalışmışta şutu adamdan dönmüş. Aferin :)


LIVERPOOL: Reina, Johnson,Soto, Cara, Agger, Masch, Aqua (Kuyt 64), Gerrard, Maxi,Babel (Benayoun 71), NGog (Pacheco 79)


FULHAM: Swarzer, Baird, Hangeland, Hugh, Koncesky, Greening (Riise 82), Murphy (Dikgacoi 75), Etuhu, Duff, Nevland, Zamora (Okaka67)

4 yorum:

winston barian dedi ki...

torres taa benfica maçının ikinci yarısında santra yapılırken sağ dizini ileri geri oynatıyordu. zannedersem yine hamstring problemi nüksetti.
şansım yaver gittiğinden sopcast linkim kusursuz çalıştı. Görebildiğim kadarıyla fulhamın topun ardına dizdiği 11 kişi ile kazanmamız gerçekten zordu. Olası EL finalindeki olası rakibimiz, o günkü muhtemel taktiğinden bir kuple sundu bize. finalin gazıyla penaltılara kadar götürecek bir savunma ki bu bizim tarzımıza en ters oyun anlayışı.
Aqua oynadığı dakikaya kadar gayet etkili ve girişkenken rafa tarafından dışarı alınınca, neden maxi devam ediyor? diye sormadan edemedim. ve aqua da dışarı yürüken gayet morali bozulmuş suratı bir karıştı. ve o dakikadan sonra baskımız devam etse de( bu fulhamın oyun anlayışından kaynaklanıyordu) etkinliğimiz iyice azaldı.
sakatlar, cezalar tuhaf değişiklikler giden kupalar üstüne senin de parlak mali ve idari senaryoların eklenince çok diyecek bir şey kalmıyor.
geçmiş olsun!
spormax'in a.q

Shareef dedi ki...

Böylesi maçlarda Gerrard, Aqua ve Torres'i aynı anda sahada görmek lazım belki bişeyler yapılabilir o zaman..

oğuzhan dedi ki...

Nihayet ümidi kestin shareef takımdan.bundan haftalar önce yazılarını okurken acaba ben mi çok karamsarım diye düşünüyordum. Ama bugünkü gelinen nokta karamsarlıktan ziyade gerçekçiliğin olduğunu gösteriyor. Rafa bu N'gog denen futbolcu bozmasını kendi seyretti de mi aldı yoksa scoutların üçkağıdına mı geldi. Torres gibi bir oyuncunun yedeği bu olmamalı.
Dediğin gibi artık lig maçlarında Pachecoyu,Ayalayı görmek istiyoruz.Bakalım onlar nasıl çıkacak.
Bu arada geçmiş olsun. "El Clasico" da yine bir Barça klasiği yaşandı :)Hazır Pellegrini'nin kellesi gidecekken, Benitez de Real Madride gider mi acaba?Bize de O'Neill gelse ballı kaymak olurdu.

Shareef dedi ki...

Rafa Scoutlarla çalıştığından Viaud fransız scout'umuz olduğundan sanıyorum o tavsiye etmiştir. N'gog bir sene ağırlık çalışıp kas yapması lazım herkes silkeliyor onu..

Pacheco nasıl çıkacak belli olmuştur artık, seneye en az 20-25 maç oynayamayacaksa bence Celtic isterken onu bir yıl kiraya vermek çok iyi olabilir, çünkü Celtic TD bizde çok önemli işler yapabilir diyormuş..

El Clasico' yu laf yemeden atlattık diyordum ki :D Rafa Madrid'e giderde O'neill bize gelirmi şüpheli.. Gelmezse berbat olur iyice.. Torres'te gider, Kuyt'ta belki dağılırız