4 Nisan 2010 Pazar

BIRMINGHAM 1-1 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)













O nasıl gol yemek öyle dahası 10-15 dk sonra 2. pozisyonu da aynı şekilde verdik.. İ.Altınsay’ın sonradan söylediği gibi golde hata Maxi ve sonrasında ki pozisyonda Benayoun’un..

Maçın sonuna doğru biz oynamaya çalıştık ama, orada da Rafa’nın nedendir bilinmez N’gog tercihine takıldık, Torres kötü de oynamıyordu, sinirli de değildi ama.. Sezonu kapatabilir denilen Aqua, oynadı yedekte olsa.. Liverpool karıştı iyice dostlar. Kalan maçların hepsini kayıtsız şartsız kazanmalıyız.. Bence bu imkansız,.. Bakalım ne olacak..


BIRMINGHAM: Joe Hart, Stephen Carr, Liam Ridgewell, Roger Johnson, Scott Dann, Craig Gardner, Lee Bowyer, Barry Ferguson, Keith Fahey,Cameron Jerome, James McFadden (Kevin Phillips, 78)

GOL: Ridgewell 56


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Sotirios Kyrgiakos, Emiliano Insua, Jamie Carragher, Steven Gerrard, Yossi Benayoun (Ryan Babel, 71), Maximiliano Maxi Rodriguez,

Lucas Leiva, Fernando Torres (David N'Gog, 65), Dirk Kuyt (Alberto Aquilani, 81)

GOL: Gerrard 47

7 yorum:

winston barian dedi ki...

deplasmanda son derece güçlü takıma karşı golü bulduktan sonra zorunlu olarak savunmaya çekildik. off allahım ya! ligin 10. su bunlar yaw. hiç bir şey yapmasak onlar da bizimle birlikte oturup yaşlanacaklar. o kalitede bir takımın üzerimize gelmesine izin verdik, bir kontra bile yapamadık. mal mısınız olm siz diyesim geldi.
masch (hasta?cezalı?) dışarıda olunca ilk presi 27. dakikada yapabildik. buna da bravo
iki tahta ile savunmayı oluşturacağımıza, birmingham duvarını delici agger ile başlamak daha doğru olmaz mıydı? (yoksa o da mı sakat?)
bir TD kasıtlı olarak bir çocuğu harcamak isterse bundan daha gaddarca davranamazdı. gerrardın uzun topunu mükemmel önüne alıp da topu kırdığında bizim tribünlerden çıkan yumrukları gördünüz mü? ngog'dan artık 1 sene daha hayır gelmez. neticede herkesde bir mallık vardı.
ibrahim abi yine carra'nın liverpoolluğundan girdi ki, son anda frenledi kendini.
bir de spiker insua'yıo yedi bitirdi şom ağızlı.

Man Of The Match dedi ki...

-Son 2 dk sine yetiştim.Golleri izledim yenilen gole dicek bişi bulamıyorum.Gerrard da süper atmış ama.Ama sonuç yine hüsran.
-Dediğin gibi hepsini mutlak kazanmalıyız ama çok zor 4.lük şansı biraz daha gitti en azından 5 olalım 02-05 te de olmuştuk.Ama 6. olmak hakikaten itibarı zedeler.Gerçi 5 de zedeler Liverpool için ama en azından daha iyidir.
-Meraktan soruyorum agger in bi sakatlıgı mı vardı dinlendirdi mi?

oğuzhan dedi ki...

spaniard iyice kontrolden çıktı.eğer maç sonu torres'i niye oyundan aldığına dair mantıklı bir açıklama yapmazsa sezon sonu bu adamla devam etmenin hiç bir mantığı yok. torres oyudan çıkarken gerrardın bile yüz ifadesi "napıyor bu adam" şeklindeydi. yerine aldığı adam da oyuncu olsa N'gog denen basiretsiz 3.sınıf bir futbolcu.
Bu Lucas sevgisi de nedir arkadaş. Aquilani'nin kariyerini bitirdi adam şimdi sıra Mascheranoya geldi. Adamda ne keramet varsa bizim göremediğimiz Masch'ı bile kesti :)
Bu saatten sonra hâlâ Benitezi savunan varsa Liverpoolluyum demesin :)

aea dedi ki...

Bu gol umarım Stevie G'ye moral olmuştur. EL'nin son turlarında kaptanın gerçek halini görmek istiyoruz.

Shareef dedi ki...

Torres için çok yorgun görünüyordu perşembe maç oynamıştı demiş hazret.. Ayağına buz falanda koymuşlar.. Rafa biliyorum her futbolcum oynamak ister ama taze kana ihtiyaç vardı gördünüz N'Gog gerçekten iyi iş çıkardı demiş.. Babe'ide övmüş.. Tehlikeli oldular demiş. İyi de Torres oynasa belki 3-1 bitecekti maç :D

Agger'de sakat değil, Masch'da bana kalırsa Rafa kafasında bitirdi Ligi Avrupa Ligini alalım diyor :) başka açıklaması yok.. Birde demiş ki kalan maçlarda belki bir beraberlik alırız diyorduk o öngörümüz gerçekleşti şimdi hepsini kazanıcaz demiş :D olm Chelsea maçı var haftaya fulham var onlar ne olacak :D

ynwa dedi ki...

kaybedilmiş çok bir şey yok. brum deplasmanına 1 puan yazmıştık zaten, tabi chelsea maçının kazanılması şartıyla. kalan 5 maçtan 15 puan alırsak hala 4. oluruz, 70 puan yetecektir. içerde takım zaten kazanıyor, deplasmanda da ligin en zayıf iki takımıyla oynayacağız. kilit maç chelsea maçı olacak. o maçın favorisi de her ne olursa olsun liverpool'dur, unutmayalım.

masch ve agger'in oynamaması ve torres'in 65'te çıkmasının sebebi belliki EL. bu konuda çok da eleştirmeyelim bence hocayı.

Shareef dedi ki...

haklısın öngörün Rafa'nın ki gibi ama ben artık ona da inanamıyorum.. Olsun biz EL'yi alalım yetecek bu sezon :)