11 Nisan 2010 Pazar

LIVERPOOL – FULHAM MAÇ ÖNCESİ (EPL)













2 Avrupa ligi yarı finalisti yarın karşılaşıyor Anfield’ta karşılaşıyor.. iki takımda moralli ve hafif yorgun, ben şahsen güzel bir maç bekliyorum.. Takımımız da geç oldu ama kendine güveni geldi sayılır. :)

İki takım da 59. randevuya hazırlanırken kalan 58 maçın 33. biz 10. onlar ve 15 maçda berabere bitmiş. Gelin hep beraber bakalım diğer istatistiklere..

Liverpool 1934 yılından beri oynadığı 28 karşılaşmada da yenilmemiş Fulham’a, Liverpool Anfield’da son 9 maçı kazanmış ki bu EPL’de en iyi iç saha istatistiği, kendi sahamızda 27 maçtır gol buluyormuşuz, Gol bulmuş derken Torres Anfield’ta oynadığı 40 maçta 41 gol atmış, Fulham Anfield’ta ki son 8 maçın 6 sında gol bulamamış..

Fulham’a geçersek, 15 maçtır deplasmanda kazanamıyorlar, 9 saatten fazla olmuş deplasmanda gol atmayalı 5 ocakta atmışlar en son golü, Eğer oynarsa Aaron Hughes 100 maçına çıkacak Fulham ile, EPL’de Fulham deplasmanda oynadığı 92 maçın sadece 9 unu kazanmış..


SAHA: Anfield


YAYIN: Spormax 17:00 (18:00 dan itibaren M.City ile dönüşümlü, tabi 10 milyon Türk City taraftarı da maç izleyecek, töbe töbe)


LIVERPOOL: Skrtel, Aurelio ve Kelly sakat, Rafa’dan cezalı Riera yok.. Yani son 4-5 maçtır çıktığımız ideal 11 ile çıkabiliriz.. Takımın bahsettiğim gibi morali yerinde, Gerrard’ın ortasahaya geçtiğinden beri zaten fena oynamıyoruz fakat hep bahsettiğim gibi oyuncularımız yorulmaya başladı kıymetli Liverpoolseverler..

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Carra, Agger, Insua, Lucas, Gerrard, Maxi, Babel, Aqua, Torres


FULHAM: Paintsil, Dempsey, A Johnson sakat ve oynamayacak, Davies, Elm ve Zamora’nın oynayıp oynamayacakları şüpheli, bizim gibi yorgunlar ve hiç kazanamamak gibi bir ünvanla maça çıkıyorlar :) Hayırlısı olsun..

Muhtemel 11: Schwarzer; Baird, Hughes, Hangeland, Shorey; Duff, Murphy, Etuhu, Dempsey; Gera; Zamora.


HAKEM: A Marriner


Not: Resim Büyür isterseniz..

Hiç yorum yok: