12 Nisan 2010 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-95













Bugün Haberler paradan yana :) güzel haberler..

  • İngiltere basını Liverpool’un bu hafta 600M pound’a satışa çıkacağını yazıyor. British Airways’in başkanını bağımsız başkan olarak atamak istemelerinin nedeni de buymuş. Bizde inşallah Yankiler almaz da rahat ederiz diyoruz. Yaşasın Arap sermayesi :)

  • RBS (Royal Bank of Scotland) 6 ay kadar borçlarımızı erteleyebilirmiş ama her ihtimalde yakın zamanda kazmaların en az 100 M a ihtiyaçları var. Satış kesin gibi yani.. Yalnız bu eşekler 600M artı borçlar derse, o zaman bunlarla ilgili haysiyet, şeref analizi de yapmak gerekecektir, ki benim şu halde şüphelerim var..

  • Amerikalılar kalsa bile Rafa’ya büyük para verecekmiş transfer için.. Irak’a da demokrasi götürmüşlerdi bunlar zamanında :)

  • Tabi satış, transfer bütçesi falan derken Rafa dalmış konuya, Carra ve Torres’in dediklerine de bakarsak (bak bak işbirlikçilik yaptırıyor) bize en az 4-5 iyi futbolcu lazım, şimdi bu tip futbolcuların fiyatı 20M pound civarında demiş :) Umarım akademiden de yeni oyuncular gelecektir, biliyorsunuz artık benim yönetimimde akademi ama tabi bunlar zaman gerektiren şeyler, eğer her yıl harcayacak en azından 60 M yoksa o zaman futbolcu satmak zorundasınızdır diye bitirmiş..

  • Bu arada satış işleriyle ilgilensin diye Amerikan eşekleri Barclay yatırım’a yetki vereceklermiş.

  • Rafa alacağı futbolcuları belirlemiş ve Dünya Kupasından önce almak istiyormuş fiyatları artmasın diye ama hala erken hamle yapmak için demiş. Bu ne demek, Amerikan eşekleri parayı bir an önce verin. :)

  • Rafa 13 yıldır akademiden futbolcu çıkmadı bu bizim için büyük problem demiş ve artık çıkacaktır diye eklemiş, böylelikle aynı pozisyonda 2 oyuncumuz olursa birini satabiliriz.. Bizde Guthrie nerede, Warnock nerede bunlar çıkmış sayılmaz mı Rafa diyoruz :)

  • Degen ve Aurelio ile kontrat imzalanmayacakmış..

  1. İspanya’dan birkaç kulüp Insua ile ilgileniyormuş ve 5M çalışır diyormuş.. O 10 yıl daha koruyacak sol kanadımızı, vermeyiz kimseye..

  • Cavellieri’nin babası ölmüş ve eşi düşük yapmış bu sebeple ülkesine dönmek istiyormuş yazın, Liverpool izin verecekmiş..

  • Benayoun 9M a Rus kulüplerine gidebilirmiş, eğer bir takım Benayoun’a 9 M veriyorsa bizde oyuncumuzu tuttuğumuz özel uçağa koyarız, göbek ata ata götürürüz Moskova’ya :)

  • Diego Forlan, Madrid’ten ayrılıp Liverpool’a gelebilirmiş kıymetli Liverpoolseverler..

  • Babel tekrar satış listesine koyulabilirmiş..



4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Renkli yorum ve düşünvelerin ve gelen devindirici haberlerle resmen bayram ettim.Süper!
-Tek kusur buldugum nokta Forlan ki kalitesine kimse laf edemez.Fkat adam 31 yaşında 2 yıl hizmet etmesi için niye alalım ki.Umarım gerçekleşmez transfer yapmayalım pacheco kalsın :D
-Bence Aggeri i sola çeksin.Stopere taylor ve kjaer gelsin.Orta sahada kanatlara david silva+juan mata.(bu durumda babel,benayoun gider) fakat riera nın yine de kalmasından yanayım.forvete de torres i beslicek david villa müthiş olur tabii maddi kaynaklar etrafında şekillenebilecek transfer şu an için uzak gözüküyor.Yeni oluşan kadro.Johnson(Kelly),Taylor(Carra),Kjaer(Soto),Agger(Insua),Gerrard(Lucas),Masch(Aqua),Mata(Riera),Silva(Maxi),Torres(Kuyt),Villa(Ngog).aqua ve kuyt yedek kalır mı? Kuyt belki kabullenebilir ama aqua zor ama bu sakatlık grafiğine bakılırsa yedek kalmayı kabul etmeli.Ha bu dekiklerim tamamen imkansız ne rafa matayı,silvayı ne villa yı alıcak ne doğru transfer yapıcak ama olsun en azından güzel bi umut.bizde cm de yaparız bu kadroyu.:D

Shareef dedi ki...

Ben yazmadım ama Agger solda beklentilerimizi karşıladı ama ınsua dönünce onu orda oynatmam dedi Rafa..

Bence Rafa bu yaz Silva yada Mata'dan birisini kesin alacaktır..Forlan için haklısın ama 2 yılda bize bir şampiyonluk getirir :)

aea dedi ki...

"Amerikalılar kalsa bile Rafa’ya büyük para verecekmiş transfer için.. Irak’a da demokrasi götürmüşlerdi bunlar zamanında :)" bayıldım ya çok doğru bir tespit olmuş :D

Shareef dedi ki...

İroni cümlenin içinde gizli zaten değil mi :)