23 Nisan 2010 Cuma

A.MADRID 1-0 LIVERPOOL MAÇ SONU (EL)












Torres demek Liverpool demek mi ? Yada Torres’e bu kadar bağımlı bir takım Liverpool’un güçsüzlüğü mü?

Hiçbirşey yapmadık desek yeridir, “ham yetenek” N’gog ileride eğer 2 sn tutabilse topu etrafına toplanacak belki futbolcularımız ama buna bile izin vermiyor ki Ceylan.. İşin ilginci nasıl her seferinde topun atıldığı yerin aksi istikametinde bulunabiliyor acaba ?

Agger gelen topları bertaraf ediyor bir şekilde ama, hücuma neredeyse hiç desteği yok.. Lucas ve Masch bir arada oynayınca birbirlerini defansa yaklaştırıyorlar nedense ve ilk yarı da bir pozisyonda ortasahayı dikey olarak 2 ye bölersek sağ tarafta bölünen yerde Kuyt, Johnson, Lucas ve Masch bir aradaydı ve top Masch’deydi.. Rafa bu yerleşim işinde bu kadar titiz olduğu halde Lucas’ın bu işlerine neden bir şey demiyor acaba ?

Bu maçta yedeklermiz, Cavalleri, Babel, Pacheco, Aqua, El Zhar, Degen, Ayala, oyuna giren N’gog yerine Babel tamam diyelim Benayoun yerine ise El Zhar.. Yaw Allah’ını seversen oyunu ileriye bir türlü taşıyamazken, Masch ve Lucas gömüldükçe gömülürken içeriye yapılabilecek -ben o kadar anlamasam bile Rafa kadar:) yani - takımı biraz daha ileriye atmaksa yapılacak Lucas’ın çıkıp Aqua yada Pacheco yada N’gog oynarken Babel’in girmesi değimlidir ? Belli oldu ki ortasahanın bir elemanı muhakkak Gerrard yada Aqua olmalı (Ortasahada yumuşak kalsak bile)

Lucas işi o kadar ayyuka çıktı ki son sn lerde kornerde bu kadar zaman sonra Reina Lucas’a duracağı yeri gösterdi fırça atarak :) Ya öğrenemiyor, yada baskı altında adını unutacak bir adam bu :)


A.MADRID: David Quintana De Gea, Antonio Guerrero Lopez, Tomas Ujfalusi, Alvaro Soto Dominguez, Luis Amaranto Perea, Escudero Raul Garcia, Jose Manuel Jurado, Paulo Assuncao, Jose Antonio Reyes (Ignacio Camacho, 90), Pedro Sabrosa Simao (Juan Valera, 78), Diego Forlan (Eduardo Antonio Salvio, 85)

Gol: Forlan 9


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Daniel Agger, Sotirios Kyrgiakos, Jamie Carragher, Steven Gerrard, Yossi Benayoun (Nabil El Zhar, 83), Javier Mascherano, Lucas Leiva, Dirk Kuyt,David N'Gog (Ryan Babel, 64)

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-El Zarar değilde pacheco ve lucas ın yerine gerrardı çekip oyuna aqua yı alsaydı fena mı oludu diyroum.Gerçekten açıklasın ya el zhar dan ne bekliyor bu herif?
-Benayoun un attıgı gol ofsayt mı orasını kaçırmışım?
-Ertem,lucas için epl nin en iyi pas atan oyuncusu ve en iyi top çalan 3. oyuncusu seçilmiş dedi.Ne de olsa gizli kahraman(!)
-Agüero da gelicek zor bir maç bekliyor bizi.Ayrıca 23 saat yolculuk edip ertesi gün maç yapmayı bir EL takımını yakıştıranlara buradan nanik.

Adsız dedi ki...

yedeğin ngog olursa; evet, torres demek liverpool demek. yok crouch olursa mesela o zaman işin rengi tamamen değişir. bugün bir kez daha gördük ki yazın yapılacak ilk iş, sezonda 20-25 maç oynayacak bir santrfor almak.

log in olmaya üşendim bu arada. "ynwa"