26 Ocak 2010 Salı

WOLVES – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)













Bu akşam Liverpool, bence önemli bir maça çıkıyor. Son 4 maçta 10 puan toplayıp hiç yenilmeyen takımımız bugün kazanırsa çıkışa geçmiş olabilir, diyebiliriz (hala kesin konuşamıyoruz tabi J)

Molineux stadında oynadığımız 95 maçta 46 galibiyet, 33 mağlubiyet ve 16 beraberlik almışız. Bu stadta oynadığımız son 5 maçta ise 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet almışız. Wolves son 10 maçın 7sini kaybetmiş, 21 maçta da sadece 17 gol atmış wolves.. Liverpool deplasmanda bu sezon oynadığı 17 maçta 17 gol atmış. Kuyt 2 gol daha atarsa Liverpool için 50. golünü atmış olacak.

İlk yarı da maçı 2-0 kazanan takımımız 310 dk dır gol atamayan Wolves karşısında ağır basan taraf olarak gözüküyor. Bu maçı kazanmamızın benim için önemi bu McCarthy’yi hiç sevmemem ve yenilmesini görmek istemem. Hazret yedek takımla çıkar belki bize de J ManU’ya kıyak yapmak olmaz sadece değil mi ?

STAD: Molineux

WOLVES: Edwards, Keogh, Kightly, Maierhofer, Murray sakat, cezalı oyuncuları yok. Yeni transfer Bia bugün oynayabilirmiş, diğer transfer Guedioura ise Afrika Kupasında olduğundan oynayamayacakmış.

Muhtemel 11: Hahnemann, Stearman, Craddock, Berra, Elokobi, Foley, Henry, Mancienne, Surman, Iwelumo, Doyle.


LIVERPOOL: Gerrard dönüyor ama iğnelerle filan ben kulübede olacağını tahmin ediyorum. Torres, Johnson, Benayoun kesin yok Agger oynayabilir ve El Zarar ile Kelly takımla çalışmaya başlamış. Bence geçen maçta ki kadroyu bozmaz Rafa..

Muhtemel 11: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Insua, Degen, Mascherano, Lucas, Riera, Aqua, Kuyt.

HAKEM: Peter Walton

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

kuyt ı dinlendirebilir çok yoruldu falan diyordu.kuşkusuz en önemli isim el zarar olucak gözler onun üzerinde ayrıca belirtelim.el zarar için barça lı ve juventuslu bir ekipte maçı izleyecekmiş :)