5 Ocak 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABELER-48















· Maxi Rodriguez Liverpool’da diyebiliriz, Oyuncunun menajeri Jurgen Milewski Oyuncunun Liverpool’a kiralık olarak gitmesinin neredeyse kesinleştiğinin bildirmiş. Bu sene sonunda kontratı bitecek Maxi’nin .. Liverpool isterse sözleşmesini uzatabilecekmiş. Transferi resmi site duyurduktan sonra hakkında yazı yazarız bu oyuncunun..

· D.Moskova Voronin’i almaya çalışıyormuş, ilgilenen kulüpler arasında bildiğiniz gibi (haberler Türkiye kaynaklı) Fenerbahçe’de var.

· Torres sene sonunda M.City yada Chelsea’ye gidecekmiş J Bu haberi ısrarla yapan gazete hangisi News of The World, bu gazetenin asıl işi ünlü insanların sırlarını açığa çıkarmak, çıplak fotolar yakalamak falan.. Neymiş 140 M verilecekmiş Torres için. Bir kere adam kaç defa açıklama yaptı Liverpool’da olma sebebim A.Madrid’ten sonra tuttuğum takım olması diye, Liverpool’da oynamayacaksam İngiltere’de durmam diye, İspanyol bir oyuncu olarak Liverpool efsanelerinden olabilirim bile dedi yani.. Liverpoolseverler üzülmesin Nando hiçbir yere gitmez.

· Goal com un haberine göre Dossena Napoli’de, Başka hiçbir İngiliz kaynakta göremedim ama Napoli oyuncu için 5M ödeyecekmiş.

· Rafa RVN haberleri doğru değil demişti, sebebi çok pahalı olmasıymış.

· C. Palace’lı Moses ayrılmak istemiyorum ama büyük takımlara karşı koymak zor demiş.

Hiç yorum yok: