19 Ocak 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABELER-59















  • Ntv’nin haberine göre (dün akşamdan) Babel izinsiz olarak Liverpool tesislerini terk etmiş. Zaten herkes yazdı bu konuyu (Bloğumuz herkesten önce J ) Rafa satılacağını deklare etmişti. İyice gitti bu yaptığıyla.. Bir futbolcu ne kadar yetenekli olursa olsun, zihinsel melekeleri de gelişirse yıldız oluyor. Bence Babel’den artık bir şey olmaz , para ederken satmamız ayrıyetten güzel.. Ribery’yi kaybedecek B.Münich’e kakarız biz bunu J
  • Torres Valencia’dan Villa yada Silva’dan birini alırsak harika olur demiş. Bize maç kazandıracak Rooney ve Tevez gibi oyuncular lazım diye de eklemiş. Elin adamı Tevez’i yedek bekletecek kadroyla oynuyor..
  • Gazeteler hala iddia ediyor Sunderland’li Jones bugün Liverpool’lu oluyormuş diye.. 10M verecekmişiz. Sunderland ise hala hayır vermiyoruz diyor J Bu nasıl transfer haberi bilmiyorum.. (edit: Teklif 12M'a çıkmış, herşey yarına yetişmesi için )
  • Masch Rafa’yı korumuş bir başarısızlıkta 20 futbolcuyu suçlamaktansa 1 TD’yi suçlamak daha kolay. Ama biz futbolcular olarak suçluyuz. Yapmamamız gereken çok moralimizi bozmadan çalışmaya devam etmek. Futbolcular olarak bizim görevimiz Liverpool’u hak ettiği yere çıkarmak demiş.
  • Birmmingham teklifini revize edip tekrar sunmuş bu adamı biz 12,5M pounda almışız, o kadara satabilirsek bence kar etmiş oluruz. J
  • Spurs TD’si Reddknap, yalan söyleyip te keşke Gerrard ve Torres oynasaydı bu maçta demicem demiş. Onlar dünyanın en iyi futbolcularından 2si, ve bizim maçta oynamayacaklar. Nerdeyse zil takıp oynamadağı kalmış J Yinede Liverpool üçlü bir takım ve maç hiçte kolay geçmeyecek demiş.
  • Rafa bir santrafor alabilirmiyiz bakıcaz demiş. Almaya çalışıcaz demiş. İnsanların düşündüğü kadar kötü bir takımımız yok demiş. Önemli olan inançtır, İnsanlar diyor ki bir takıma Torres gibi 2 santrafor lazım, tamam olur, ama nerede o 2. Santrafor, eğer olsa bile ne kadar ödememiz gerek onun için, diyerek bir yandan Torres’i övmüş bir yandan para nerede demiş.

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

İnşaallah ben yanılırım ama Jones'a 12 milyon £ vermek de nerden çıktı! Bu kadar eder mi ya bu adam hadi ekürisi Darren Bent' e verilse neyse. Benitez efsane transferlerine birini daha eklemeden gitmem diyor :)
Masch da iyi yalakalık yapmış afferim ona :)

Shareef dedi ki...

Bu sefer hemfikiriz :D Bu adamın kaç maçını izledim, defansla boğuşuyor ama golü atamıyor. Sunderland Jones'a 7M vermiş bu arada :D