14 Ocak 2010 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABELER-56













  • Sevgili Liverpoolseverler küçük Emrah tadında takım olduk.. Sürekli bir elenmedir gidiyor, blogda bazı arkadaşların yazdığı gibi Rafa mı kötü ? Takım mı kötü ? Sakatlar mı etken ? Kadro mu yetersiz ? Bu biraz karışık sanki.. Bütün bunların ışığında haberlerimize geçelim..
  • Rafa maçtan sonra açıklama yapmış, 3 aydır insanlar benim durumumu konuşuyor, ben işime devam ediyorum. Her gün elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, bir sonra ki maçta takım ruhu, kazanma isteği yükselsin diye, herkes büyük bir hayalkırıklığı içinde ve biz işlerin düzelmesini istiyoruz. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, buna mecburum ve takımın geliştirmeye mecburum. İyi bir sezon geçirmiyoruz, iyi şartlar vardır ve kötü şartlar vardır, Bizim için tek yol çok çalışarak işlerin düzeleceğine inanmamızdır.
  • Rafa bu Liverpool için felaket mi ? diye sorulan bir soruya, iyi olmadığı kesin, İşim çok zor Stoke maçına kadar zedelenen ruhumuzu tamir etmeliyiz fakat 3 sakatım var (Gerrard, Torres, Benayoun) diyerek o da biraz bozuk olduğunu hissettirmiş.
  • Rafa ilk 1 saat içinde bence maç için çok önemli olan bir penaltı verilmedi lehimize demiş ve devam etmiş tabi ki bunları söylemek durumu değiştirmeyecek bizim yapmamız gereken bu durumu kabullenmek.. Arkasından 2 defa daha hakemi suçluyormusunuz, penaltı verilmeliydi diye sorulmasına rağmen aynı cevabı vermiş Rafa bir şey değiştirmez bunlar, durumu kabullenmeliyiz. Şimdi Fergie olsa Raf’nın yerinde Federasyon başkanına bile küfür etmişti J Bu bence önemli bir duruş..
  • Tabi birde (maçta da görmüşsünüzdür) yeni transferimiz var, Maxi bedava alınmış A.Madrid’den ve 3,5 yıllık kontrat imzalanmış kendisiyle alacağı maaş yılda 2,5 M € gibi cüzzi bir bedel..
  • Torres eski takım arkadaşıyla ilgili açıklamalar yapmış, onunla her ay konuşuyorduk, her zaman Liverpool’dan bahsediyorduk kulübün mentalitesini ve tarihini anlatıyordum. Eminim ki burada olmaktan o da çok mutlu, EPL’ye çabuk uyum sağlar o milli oyuncu .. Ve tabi ki ona yardımcı olacağız, uyum sürecinde.. Sadece benim değil aynı zamanda Masch’in de arkadaşı.. Onunla 2 sezon oynadım ve biliyorum çok iyi bir futbolcu, bize gol konusunda çok yardımları olacak..
  • Rafa’da açıklama yapmış Maxi hakkında, O çok iyi bir oyuncu, EPL’ye kolay uyum sağlayacaktır, çok zeki ve sahada çok iyi pozisyon alıyor. EPL’nin hızı dolayısıyla biraz zamana ihtiyaç duyacaktır ama burada bulunan arkadaşları sayesinde bunun da üstesinden rahatlıkla gelecektir. Maxi bizim için farklı tipte bir oyuncu, Kuyt, El Zhar ve Benayoun ile yarış içine girecekler (El Zhar demiş gene J ) maxi bize opsiyon sağlayacak, başarılı olmamız için diğerlerinden farklı imkanlar verecek bize…
  • Purslow (başkan) şu an bir transfer bütçesi ayıramayız, önceliğimiz Stad yapımı, Rafa almak için satmalı demiş..
  • Purslow stad yapımı ile ilgili yaptığı açıklama’da krizde hiçbir yatırımcı ilgilenmedi bu işle fakat şimdi kendileri bize geliyorlar ve birkaç firma var demiş. Ayrıca stadın isim hakkı satılacakmış, Arsenal 100 M aldıysa biz geçeriz bunu diyor, ManU’nun göğüs reklamını geçtik ya ona atıf var.
  • Liverpool Chamakh’ı 5 yıllık 25M’a kapattığımız haberlerini yalanlamış.
  • Bu iyi bir haber J Rafa dün Racing Genk kulübüyle anlaşma yapmış, artık genç yeteneklerimiz, work permit sebebiyle alamadığımız Afrikalı ve Amerikalı futbolcular kiralanacakmış. Bence bu iş geç kalmış ve bize yararı olacak bir anlaşma.. Rafa’nın bir başka artısı diyebilir miyiz ? J

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

el zhar bence oynamadıgı dönemlerdeki(her yıl 30 maç rahat yapar :)) takımın malzemelerini taşısın çıkan oyuncuya su versin rafa ya kagıt kalem uzatsın ek gelir elde etsin bence. el zhar denen adamı yollayın ya ne karı ne zararı var :D

Shareef dedi ki...

Zararı olmaz mı, sürekli sakat :) tedavi masrafı aldı yürüdü :D