27 Aralık 2010 Pazartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-115



  • Birkaç gündür Liverpool Dzeko geliyor, haberleri ile çalkalanıyor kıymetli Liverpoolseverler, bloğumuz detaylara ulaştı ve sizlere bildirmekten kıvanç duyar, efendim olay şu bazı resmi olmayan kaynaklara göre Comolli abimiz Almanya’ya Elia ve özellikle Dzeko için gitmiş bulunuyor (Comolli gitmemişse bile temas kurduğu heryerde söyleniyor) Oyuncu 40M € getirirse gidermiş ama Dzeko’nun berbat oyunu ve Wolfsburg’un durumu sene sonundan önce bu transferi imkanlı hale getiriyor. Transferi zorlaştıran şey ise Wolfsburg’un Babel + Agger’i istemesi. Bunun yanı sıra bizim gibi kuvvetli diğer aday olan M.City Dzeko’ya karşılık  Adebayor’u vermek istemesi ve bu oyuncunun kesinlikle Bundesliga’ya gitmek istememesi transferi zorlaştırıyor. Chelsea ise harcayacak 15M unu ya Dzeko yada David Luiz için harcayaak kaldı ki Dzeko 15M a alınamaz.

  • Genç kanat oyuncusu (17 yaşında) Chamberlain için en kuvvetli adaylar Fulham ve Chelsea’ymiş. Hatta Chelsea Fulham’dan da öndeymiş. Fiyatı da 10M £ mış.

  • Hodgson bir şeyler yumurtlamış kıymetli Liverpoolseverler, demiş ki bizim reserve hatta akademi oyuncularına verdiğimiz ücretler çok yüksek, bu oyuncular 21 yaşına gelip hiç A takımla maça çıkmadan sözleşmeleri bittiğinde, bu ücretleri Championship’te bile alamıyorlar. Bu kadar para verip bunları yedek olarak tutacakmıyız. Şimdi bu arkadaş haplanmış heralde yada yaşı dolayısıyla falan Alzaymır olmuş olabilir mi? Kıymetli Liverpoolseverler gün geçmiyor ki Roy küçük takımların adamı olduğunu gösteren bir şey yapmasın. Ben olsam bu açıklamadan sonra bu adamı kovarım. Bu oyuncuların bir çoğu çok kıymetli altyapılardan alınan çok kıymetli yetenekler (yetiştiremiyorsan başka) bu altyapının içinde Barça’dan, Sevilla’dan gelen oyuncular var, bu altyapıda 16-17 yaşında ülkesinde A takımda oynayan oyuncular var, bu altyapıda big four ile kapışıp kan ve gözyaşıyla takıma katılmış futbolcular var bu altyapıda 18-19 yaşında neredeyse milli takım seviyesinde oyuncular var kıymetli Liverpoolseverler. Tabi ki daha pahalı olacaklar, yapılması gereken böyle aptalca konuşmak değil bu oyuncuları takıma adapte etmek (Rafa sözüm sana da )

  • Hoppala alın bakın Roy’dan taze sıcacık bir yumurtlama daha, Taraftar gerçekçi olsun, beklentileri biraz düşürsün diyor zat. Gerizekalı biz ilk 4 e gir yeter diyoruz ama o bile çok geliyor herife sorsan Fulham gibi 12. Lik normal bir beklenti der. Bu arada kapasitesinin bu işi yapabilecek seviyede olduğunu söylemiş ki, aferin diyoruz. (Bu iş için yetkin olduğunu bu kadar söylemesi aslında kendine olan inancın ne kadar az olduğunu gösterir ama burada hiç psikolocik yapmayalım diyorum kıymetli Liverpoolseverler :D )

  • NESV eski müdür :D Purslow’a giydirmiş. Cole ve Jovanovic için ödenecek 4 yıllık 27M £ için. Bu ne pahalılık demişler ki haklılar. Özellikle Jovanovic’e resmen piyango vurmuş :D

  • Roy gözden çıkarılan bazı futbolcuların takımdan gitmemesiyle ilgili yukarıda ki konuşmaya bağlantılı bir şeyler söylemiş ki bu sefer haklı, bu oyuncuları isteyen kulüpler var ama bizim verdiğimiz paraları veremiyorlar bunlarda gitmek istemiyorlar. Paranın önüne koymalı bu futbolcular oynama isteğini.. Aferin..
  •  Juve Johnson’dan ümidi kesmiş, çok pahalı olacağını tahmin etmiş. Bir aferin de bu arkadaşlara resmen akıllılar :D

  • Hamsik için Liverpool 15M £ verebilirmiş. Gelirse efsane olur kıymetli Liverpoolseverler..

4 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-Comolli in;Roy out!
-Dzeko gelsin bence yeter artık özellikle hucumda hava toplarında yokuz :D savunma içinse acilen aggerin yanına wilsonu ve ayalayı yetiştirmek gerek..ama roy denen zat skertel ve satoda ısrarcı(skrtel neyse de sato acilen gönderilmeli;wilson oynasın)..aggeri,johnsonı ve hatta kellyi çoktan sildi galiba..
-takımda çok gereksiz işe yaramaz oyuncu var.Dzeko gelirse Ngog,bunun yanı sıra;jova,lucas,sato,poulsen kesin yollanmalı..babel için hala acaba diyorum ama Young gelirse o da yollanmalı..Skrtel kalsın :)
-Yaptığımı beğenir misiniz :D süt oğlana öyle yabancı kalmışım ki birden onun bizim takımda olduğunu bile unutuverdim :D onu listenin başına koyuyorum :D
-SKrtel in yanı sıra biraz da duygusal davranarak Aurelionun takımda kalmasından yanayım...Tabi bu biraz da yapılacak transferlere bağlı.tabi Insua döndükten sonra..

Shareef dedi ki...

Bence de şunlar gitsin, Jova, Babel, Poulsen, Sato.. Bunun yanında Ayala uzun süre sakat olarak takıma dönüyor hull ile 12 maça çıkabildi sadece ve 1 gol attı. Lucas herşeye rağmen kalmalı, Wilson mutlaka daha çok oynamalı, Comolli agger'i vermez bana kalırsa Johnson için o fiyata gitmez.

Siriusz dedi ki...

- dzeko yada onun tarzında değilde daha pasör yaratıcı olan bir forvet almalıyız bence torresin yanına
-roy amcaya suikast düzenlemek için toplanalım yüzerek kaçarız adadan asdfsdafads.
-cole sakat değil cezası yok niye hala oynatmıyor aklım ermiyor
-hamsik gerçekten muhteşem olur ilk 4e sokar bizi
-ayrıca insuaya sahip çıkıldığı takdirde 10 sene sol bek aranmayız skrtel gönderilip subotic alınsa süper olur jovanovicten fm yüzünden cok umutluydum adam ayakta duramıyor buna para bayılan insanlar haindir
-2 maçımızında ertelenmesi çok iyi oldu bisürü sakat vardı
-saygı sevgi blog tayfasına:D

Shareef dedi ki...

Sondan başlayalım, sevgi saygı blog tayfasından :D

Aslında bende senin gibi düşünüyorum şöyle Baggio gibi biri Dzeko yerine, o dangalak Vieri'yi gol kralı yaptı neredeyse Dk sında Baggio..

Cole anladığım kadarıyla Roy ile problem yaşıyor daha iyi olmalı falan dyordu roy..

Insua'ya sahip çıkılma zşu şartlarda adamın elinde mis gibi Konchesky var.

Subotic hakikaten süper ama Kjaer daha iyi sanki :D