14 Aralık 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-114



  • Kıymetli Liverpoolseverler başkanlar resmi kanalımızdan soruları cevapladı dün. Hem nalına hem mıhına vurunca kimisi kovuluyor dedi Roy için, kimisi yoo hala takımın başında..
  • Henry Ocak Transfer dönemi için, ilk transfer dönemimiz anlamaya çalışıyoruz nasıl olduğunu demiş ve eklemiş, aktif olacağız, sessiz kalmayacağız transfer döneminde.
  • Henry, King Kenny için de onun kulüpte daha belirgin bir rolde olmasını istiyoruz demiş, Bu konuyu birkaç kere bir araya gelip görüşmüşlerde..
  •  Werner,  şüphe yok ki Liverpool’un yeri kabul edilemez,  geçen 2 yıl da bazı kötü kararlar alınmış. Bunların hepsini düzelticez ama sabretmek lazım demiş. Roy ile ilgili de henüz kısa bir süredir bizimle Roy başta olmak üzere kimse mutlu değil durumdan,  performansımız daha iyi olmak zorunda demiş..
  •  Fulham maçında da yenilirsek Roy gider diye bir görüş var kıymetli Liverpoolseverler, korkmuyorum dese de Roy içine bir korku düştü heralde, Fulham maçında Gerrard umarım oynayacak demiş. :D Gerrard ve Carra tipi futbolcular oynamamaktan nefret ettiğinden çabuk dönerlermiş Roy’cum öyle demiş.
  • Liverpool’un almayı çok istediği M’Vila  EPL’yi çok sevdiğini ve Big 4 + City’yi izlemenin keyif verdiğini söylemiş ama şöyle de demiş, gidip o takımlardan birinde oturmaktansa, Rennes’de kendimi geliştiririm daha iyi, hücum ve asist yeteneklerimi geliştirmem lazım..
  • Everton sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Pienaar’ı satabilirmiş Ocak ayında, satıştan gelecek para da forvet için kullanılacakmış. Liverpool kapıda satışı bekleyen takımlardan biri bildiğiniz gibi..
  • Liverpool Basel’in uçan kanadı :D Stocker’i almaya çalışacakmış.. Çok iyi bir futbolcu olacağı yönünde görüşler duyuyoruz bu adam için kıymetli Liverpoolseverler..
  • Hodgson Ocak ayında, bir sağ bek (Johnson, süt oğlan kadar iyi olmadığından tabi) bir stoper, bir forvet ve bir sol kanat oyuncusu alacakmış. İnşallah ona kalmaz diyoruz.. :D

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Pienaar da Maxi gibi alacaklarını istemeyip devre arasında gelirse harika olur fakat Tottenham ve Arsenal'da istiyor O'nu.Umarım biz alırız.Harika bir adam.

Shareef dedi ki...

Sol tarafta da oynaması avantaj tabi hemde şehir değiştirmemiş olur. :D

Adsız dedi ki...

Bence Babel önerilmeli.Çünkü sezon sonu beleşe gideceğinden adam almak zorunda kalıcaklar şimdi en azından para ödemeden pienaar ın yerini dolduracaklar.arsenal veya tottenham ayrı bir teklif yapar orası ayrı iş değişir o zaman.motm

AliArslan1892 dedi ki...

Pienaar'ın evi Anfield'a Goodison Park'tan daha yakın :D